Ben iddaa ediyorum msn plus da sponsor kurmasanız bile msniniz casuslu oluyor hatta kısaca microsoft + msn plus casusunuz oluyor üstüne ileveten scriptler ide katarsak baya bi casusunuz oluyor bunlara zone labsı ve systrayda çalışan uygulamaların en az 3/1 ini de katarsak baya bi casususumuz oluyor en iyi ihtimalle şöyle diyebiliriz microsoft + msn plus + zone alarm scriptleri ve systraydekileri çıkardık yani
ama sonuçta msn plus kesin %100 temiz değil
paranoyak bi yaklaşım oldu ama şunu da unutmamak lazım bilgisayar ortamında hiçbir zaman %100 güvenlik sağlamak imkansız birşey
msn sorunumu çözdüm nasıl çözdüğümü tam olarak bilemiyorum ama kurcalaya kurcalaya başardım şimdi tekrar cnin imageni dvdye kopyalıyorum
sorunun nedenini bana daha net olarak yazacak biri çıkar diye düşünmüştüm ama yinede adramiti arkadaşımız yeterince açıklamış teşekkürler
son olarak sorunun windows servicelerinden biratenisinden kaynaklandığını anladım antivirüslerle spywarelerle ad awarelerle tarttım tertemiz çıktı hatta antirootkitlerle de scanladım yine temiz çıktı neyseki şimdi sorun kalmadı teşekkürler