slm arkadaşlar.ben vista programı kullanıyom.msn messenger 7.5 yüklü.şimdiye kadar bi sorun yoktu.dün msne girmek istediğimde
''msn messengerin eski sürümünü kullandığınızdan msn messenger oturumunu açamazsınız.
msn messenger sürümünü yükseltmek için.bu bilgisayara yerel yönetici olarak oturum açmalısınız'' yazısı çıktı.sorun hala devam edio.msne giremiyom
ne yapmalıyım?yeni sürüm yüklemem gerekiomu?yüklemem gerekiosa nerden nasıl yüklicem?
MsN MeSSenGer(YARDIM)
Arkadaşım yapman gereken live messengerin yeni sürümünü yüklemek.
sorun live messenger yüklememle biticekmi,nerden yükleyebilirim,yerel yönetici olarak oturum açın felan dio,nasıl yanii?
Çalışmakta oldugum birimde bi kaç kez bu sorunla karsılastım ve live messenger kurulumu yapıldıktan sonra sorunun kalktıgını belirledim.
aşagıda bulunan linkten ulasabilirsin
http://www.inndir.com/program.php?id=30890
hmmm.çok teşekkür ederim arkadaşım şuanda live messenger i yüklüyorum ..
yüklemeye devam ettiğimde ''windows live oturum açma yardımcısında internet explorer ile oturum açtığınızda tüm windows live hesaplarınızı görün'' seçenegi var.bu özellik ne anlama gelio?
o secenek önemli değil normal yükle msn yi
önemli olmadığını biliom arkadaşım.sadece ne anlama geldiğini merak etmiştim.başarıyla yükledim yeni msni.teşekkürler...