Merhabalar, msn profil ve space, sanıyorum ikisi aynı şey oluyor, tam da bilgim yok, burada ben eklemediğim halde, msn.deki bazı arkadaşlarım profilime eklenmiş görünüyorlar. Bu nasıl ekleniyor? Ben birinin profiline baktığımda davet mi gönderiliyor? Ayarları inceledim, bulamadım, hotmail'de on profile kısmından sildiğimde messenger'dan da silindi. Arkadaşlarımı nasıl gizleyebilirim. Ayrıca, alanımın herkes tarafından görülmesini engelledim, sadece arkadaşlar olarak seçtim. Orada, bazı arkadaşlar, sınırlı erişim hariç diye bir seçenek var, bu ne demek ,sınırlı erişim hariç? Bir de profilime birinin baktığını görebiliyor muyum?
Bilgilendirirseniz çok sevirinim...
MSN Profil ve Space Gizliliği
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
56 mesaj
Yeni Üye
32 mesaj
bi html war eklersen sitenin kimin izlediğini gorursun
OP Üye
56 mesaj
Arkadaşlarımın görünmesini gizleyemiyorum....Facebook'tan hiç farkı kalmadı msn profilinin...Birde messenger güncelleştirmelerinin profilden nasıl kaldırılabilir? Home sayfasında, seçenekler ve diğer seçenekleri tıkladığımda, seçenekler arasında messenger sekmesi görünmüyor...Ama arkadaşlarınızın güncelleştirmeleri kısmında görünüyor..Bilgisi olan yazarsa sevinirim...
Son Düzenleme: butterfly79 ~ 18 Temmuz 2010 13:18