MSN şifrelerim çalınıyor

Afatih
19-10-2009, 21:59   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
106 mesaj

Daha önce bu forumda bu konuda bir konu daha açmıştım.Allaha çok şükürki tatmin edici cevaplar aldım.Tahmin ettiğim birkaç şahıs msn şifrelerimi tahmin yoluyla az önce kırdığını keşfettim.Tabii başka ihtimallerde olabilir.Üzerime gayri menkul ve kredi kartım olmadığı için msn şifrelerimi tahmin yolulya kırabilmek mümkün.Fazla üstüne düşmüyorum.Yalnız az önce msn hesaplarına alternatif postaya şifre linki gönderme metodu yada başka bir şekilde ulaşamasaydım savcılığa gitmeye karar vermiştim.
Şimdi herşeyden önce aklıma şöyle bir ihtimal geliyor.Msn olarak hotmail kullanıyorum.Malum hatasız insan ve makina olmaz.Bu microsoftun data serverlerinda bir hata sebebiyle msn hesabımın veritabanlarında sorun yada arıza çıkabilirmi?Bilen bir kişiden açıklama bekliyorum.

zxsel
19-10-2009, 22:27   |  #2  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
903 mesaj

cok zayıf ıhtımalderım msn sıfrenı msn gızlı soru cvp ını msn posta sıfılarama ıletı adresı yanı ıkıncı maıl adresını kontrol et bakayım sanamı aıt baskasınamı oylede olabılır bırde sıfrede kesınlıkle soyle yap ornek

12345FA3444tih  gıbı  araya harf koy

Semih Özyurt
19-10-2009, 22:36   |  #3  
Semih Özyurt avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
2,748 mesaj

yazılanlara ek olarak bişey söylemek isterim bilgisayarınızda keylogger programı olabilir veya o görevi gören klavyenin ucuna takılı bir aparat olabilir

zxsel
19-10-2009, 23:28   |  #4  
zxsel avatarı
Yıllanmış Üye
903 mesaj

aynen keylogerde olabılır antı keyloger ıle bun gorursun

Afatih
20-10-2009, 01:58   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
106 mesaj

Şifrem tahmin yoluyla bir  yada birkaç kişi tarafından çalınıyor.Açıklaması ise benim bir kaç hesabım var.Çalınan hesap bir tanesi.O halde belli maksatla tahmin edilerek çalınıyor.Hack yöntemi olsaydı facebook şifrem bile giderdi.Ve antivirüs olarak avast pro kullanıyorum ve sürekli güncel.Merakım acaba msnnin veritabanlarından arıza yada eksiklik olabilirmi?

Afatih
21-10-2009, 01:09   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
106 mesaj

Benim kastettiğim msnin veritabanında hesaplarla ilgili arıza olabileceği konusunda çalınma ile değil.Ve sende diyorsunki msn sistemleri çok sağlam.Kabahatin çoğu bende kabul ediyorumda.msndeki bilgisayarlarlda hiç hata yapamazlarmı? Ve bu olaydan sonra şifremi neredeyse tahmin edilmesi imkansız yaptım.İlgelenen herkese teşekkürler.

xxömür
21-10-2009, 12:08   |  #7  
xxömür avatarı
Yıllanmış Üye
1,574 mesaj

64 BİT WİNDOWS 7 DE CALISAN Bİ KEYLOGGER VARMI</p