Arkadaşlar bu programın nasıl kullanıldığını biliyor musunuz?Capture a tıkladığımda hiç bişey olmadı.Port ayarlarını yapmak gerekiyor sanırım ama nasıl?
MSN Sniffer 2
Arkadaşlar yazdığım mesaj karşı tarafa iletilemiyor bu programdan mı oldu acaba?
ava giderken avlanma da o tür programlar genelde zararlı içeriyor
Mesaj yazamamamın nedeni o kişinin çevrimdışı olmasıymış programla ilgisi yok heralde.
Merhaba, kullanmış olduğunuz yazılım geleneksek codec içermektedir. Yani bir nevi boot ağı istemcisi. Siz ağ da yer alan bilgisayarlada msn de ne konuşuyorlar acaba derken, o uygulamayla ilgili neler neler bilgisayarınıza uğruyor bir bilseniz. Arkadaşım işin gücün yokmu da bu tip şeylerle ilgiliniyorsunuz. Sakın seni yargıladığımı zannetme. Sadece bilgisayarına yüklediğin codec yani msn iletişim ağında yer alan bağlantıları çözmek için yardımcı (Aman sabahlar olmasın) bir uygulama gibi gözüksede programı kullanma adına yapılmış önemli ve güvenliği 0 altında 1.000.000 gibi seviyelere düşürdüğünüzü hatırlatmalıyım.
MSN 256 bit lik şifreleme ile veri bağlantılarını şifreler ve bunu çözmek için çoklu işlemci gücüne ihtiyaç duyar. Bunu da elde edebilmek için global boot ağlarına bağlantı yapılarak şifreyi çözer. Bağlantıdaki paketleri toplayarak düzenli olarak harfe çevirir. Dikkat ettiyseniz paket toplama işlemi yapılmakta. Bu da ciddi bir ipucu verir bize. Acıklayabilmişimdir umarım. Bu codec dediğim uygulama türlü türlü güncelleme adı altında farklı ağlara istemci olarak çalıştığı bilinmektedir.
Sağlığın ve sosyal ortamın için bu tür uygulamalar yerine linux veya mac ile uğraş.
İyi günler.
Merhaba, kullanmış olduğunuz yazılım geleneksek codec içermektedir. Yani bir nevi boot ağı istemcisi. Siz ağ da yer alan bilgisayarlada msn de ne konuşuyorlar acaba derken, o uygulamayla ilgili neler neler bilgisayarınıza uğruyor bir bilseniz. Arkadaşım işin gücün yokmu da bu tip şeylerle ilgiliniyorsunuz. Sakın seni yargıladığımı zannetme. Sadece bilgisayarına yüklediğin codec yani msn iletişim ağında yer alan bağlantıları çözmek için yardımcı (Aman sabahlar olmasın) bir uygulama gibi gözüksede programı kullanma adına yapılmış önemli ve güvenliği 0 altında 1.000.000 gibi seviyelere düşürdüğünüzü hatırlatmalıyım.Teşekkürler ama zaten kötü bir amacım yoktu.
MSN 256 bit lik şifreleme ile veri bağlantılarını şifreler ve bunu çözmek için çoklu işlemci gücüne ihtiyaç duyar. Bunu da elde edebilmek için global boot ağlarına bağlantı yapılarak şifreyi çözer. Bağlantıdaki paketleri toplayarak düzenli olarak harfe çevirir. Dikkat ettiyseniz paket toplama işlemi yapılmakta. Bu da ciddi bir ipucu verir bize. Acıklayabilmişimdir umarım. Bu codec dediğim uygulama türlü türlü güncelleme adı altında farklı ağlara istemci olarak çalıştığı bilinmektedir.
Sağlığın ve sosyal ortamın için bu tür uygulamalar yerine linux veya mac ile uğraş.
İyi günler.
Elbette, kötü amacınız var demedim.Sadece kurduğunuz yazılımın marifetlerinden bahsetmek istedim. Programı kaldırmak istediğinizde REVO Uninstaller yazılımı ile kaldırarak genel reg temizliği yapmayı ihmal etmeyin. Birde yazılımı sildikten sonra sistem geri yüklemeyi kapatın ve tekrar açın. Zararlı bir yazılım hemde çokkkk....
Az önce silip tekrar yükledim.Revo Uninstallerla silmiştim yine o programı kullanıcam heralde.
System Restore varsayılan olarak kapalı değil mi zaten onu nerden kapatıcağımı bulamadım.
Windows 7 mi Xp mi kullanıyorsunuz?
Neyse, Windows XP de:
Bilgisayarım sağ tıklayın ve sistem geri yükleme seçeneğine girin.
Windows 7 de ise: Bilgisayarıma sağ tıklayın ve açılan pencerede solda yer alan sistem korumasına tıklayın. ve açılan minik pencereden ayarları kapatıp tekrar açın.
vista'da
win tuşu+pause break/sistem koruması