öncelikle selam arkadaşlar ben msn 8.5 kullanıyorum internet olmasına rağmen msnden sürekli kopup duruyor aslında önceden msn 8 kullanıyodum 8.5 yükledim geçer belki dedim hala aynı sorun devam ediyor msne giriyor 2 dkk sonra kopuyor bunun çözümünü bulursanız çok sevinirm...herkese şimdiden teşekkürler..
Msn sorunu bakarmısınız lütfen çözemedimde:(:(
Ethernet kablonu veya usb kablonda bır sorun olabılır bunun dısında Telefon kablolarında ek varsa bu ekler yuzunden bağlantın zarar goruyor olabilir. En guzelı adam gıbı modemıne gıden telefon kablosunu bir elektrikçiye yaptırmaktır..Hatta kablo döşemesini bile o yapsın.. Eger kablolar ezilmişse kablo ıcınden temassizlik yapıyorda olabılır önce bunları kontrol etmenı öneririm
bilgisayarda birsuru web sayfası acıp birsuru download yapıp ve aynı zamanda msnye girmeye calısıyosan msn nin böyle şeyler yapması normal
diğer taraftada borga_x in dediği gibi kabloda sorun olabilir
81000378 hata kodu açılmıyo kişi listeniz kullanılabilir değil diyo cafelerde açılıyo msn ama pcimde açılmıyo lütfen biri çözümünü sölesin şimdiden çok çok tşkler
Birkaç dakika bekleyin sonra açın bende de bazen oluyordu böyle geçiyordu
bekliyorum açılmıyo bide sürekli kopuyo be güzel kardeşim:(
deomastayok alakasıneyle alakası var o zaman bir bildiğin var ki kesin konuşuyosun?
hay allahım güzel kardeşim internet yavaş olsa albüm falan indirebilirmiyim 4.20 mb lık bi tracki 1 dkkda??bilmiyomuşum dimi?
msn 2894 hata kodu veriyor yükleyemiyorum bi türlü yardımcı olabilecek arkadaşlar varmı ltfn
msn 2894 hata kodu veriyo yükleyemiyorum yardımcı olabilecek arklar varmı şimdiden tşk
tekrar kurmayı dene. eğer yine aynı hatayı verirse messengeri yine register etmen lazım bunu için
başlat, çalıştır.
açılan kutuya "msiexec /unreg" yaz.
tamam de.
yine çalıştır de "msiexec /regse" yaz.
temporary internet files ve temp klasörlerini boşalt.
(spyware programlarını kapat) sonra yine kurmayı dene.
msn yi yüklemeye çalşıtığımda 2894 hata kodu veriyo yardımcı olcabilek arklar varmı