msconfig komutunu çalıştırdan gir başlatma başlığı altından senin kurduğun programlara ait olmayanların önündeki onay işaretini kaldır öyle bir dene de virüsün işine benziyor bu iş iyisi mi ya format at ya da ie8 i kur istemeyerek de olsa
msn uzerinden hotmail açılmıyor!!!
- 1
- 2
kardes evet vista kullanıyorum zamanlanmıs gorevler diye bir sey bulamadım . sadece gorev zamanlayıcısı var oda kurulmamıs. dediğin gibi veya ona benzer bir program yuklemedim.
sorun internet explorer'in bir şekilde pencere gözükmediği halde sistemde çalışmaya devam etmesi. bunun sebebini çözememiz gerekiyor. onu kullanan bir şeyler var sisteminizde. ne olduğunu bulmak lazım çözebilmek için. peki flashget gibi dosya indirme yöneticisi var mı? flashget örneğini reklam yazılımı içerdiği için verdim.
dediklerini cok iyi anladım . evet tıkayan bir sey var iexploreri. ben imesh ve limewire kullanıyorum . ama onlarda kapalı durumdalar . her zaman kullanmıyorum anlıycan . ayrıca bu programları uzun suıredir kullanıyorum . daha once boyle bir problem yoktu. bu yeni surumu kurunca bu ortaya cıktı. sildim tekrar yukledim aynı sorun devam ediyor. yardımların icin simdiden tesekkur ederim .
limewire den her nedense hep uzak durmuşumdur. her nedense itici geliyor bana. imesh arada bir benim de kullanıp ama işim bitince de tamamen çıkış yaptığım bir programdır. her neyse dediğim gibi iexplorer i başlatan yada arka planda çalıştıran her ne ise onu bulmak lazım.
evet bulmak lazım . peki nasıl bulucaz?? ne yapabiliriz?
metyu hocam bilmiyorum sorununu çözdün mü epey zaman geçti
msn kısayolunda sağ tıkla özellikler/uyumluluk/uyumluluk modu
bak bakalım orda windows 2000, nt vs herhangi bişey tıklı mı...varsa uyumluluk modundaki tıkı kaldır otomatik algılasın veya kullandığın işletim sistemini seç...çözüm olursa buraya da yazarsan örnek olur.
- 1
- 2