merhaba arkadaslar
msn uzerinden mail ikonunu tıkladıgımda hic bir baglantı kurulamıyor.mail sayfasına baglanmıyor. kısacası mail butonu calısmıyor. hotmaile kendi sayfası uzerinden bağlanabiliyorum ancak . msn in son surumunu kullanıyorum . yardımlarınız icin simdiden tesekurler.
msn uzerinden hotmail açılmıyor!!!
- 1
- 2
internet explorer kullanıyorum . ayarını nasıl yapıyoruz peki?
zaten secili durumda ( seffaf) ama hala buton calısmıyor ?
kardes hayırdır yazdıgın mesajı tekrardan okudunmu sen!!! . heralde oyle bir seyi yanlıslıkla yazdıgını umuyorum .ondan dolayı sana kotu bir sey yazmıyorum . neyse zaten o dedigin yerde isaretli. hala calısmıyor. ok değil yane .
yine beeeen. arkadaşım hiçbir bilgi vermemişsin ki antivir kullanıyor musun işletim sistemin ne msn nin versiyonu ne ??????? hım ie7 mi ie8 mi
msn surum 2009 daha yeni yukledim . son surumu yani. windows vista home kullanıyorum. antivirus kullanıyorum (nod32) . explorer 7.0.6001.18000 kullanıyorum . msn in eski surumunde boyle bir problem yoktu .
not:tanısıyormuyuz biz senle ?
nod32 yi komple kaldır o kurulu olmadan bir dene sonra tekrar kur o engelliyor olabilir bir de internet ayarlarını sıfırla yapabilirsen sonra ayarları kaydet çık bakalım
not: seni ciddiye alıyorum
internet ayarlarını nasıl sıfırlayacaz ? kardes bak daha onceki surumde yani 2 gun onceki surumde boyle bir problem yoktu . ama su an var. 2 gun oncede antivirusum vardı . onla alakalı değil yani.
http://download.microsoft.com/do ... wsVista-x86-TRK.exe şu adresten ie8 i indir kur rahat et hem virüs bulaşma ihtimali daha düşük
cevabını bekliyoruz cevap gelmese başka bir sorunun olursa cevap bekleme ha en azından benden bak bu kadar ilgilendik faydalı olmaya çalışıyoruz
mindmehmet KUSURA BAKMA AMA SEN ACABA SON SÜRÜM MSN KULLANDIN MI?
neden sordum çünkü kullanmadığın belli oluyor...
1.si MSN 2009'da o Mail butonu eğer yeni mail gelmişse çalışır.Yani Mail kutun boş
ise zaten tıklasanda biyere bağlanmasını bekleyemezsin...
Daha anlamlı olsun diye 2 resim ekliyorum...
1.resim
2.resim
1. resimdeki haliyle açmaz ancak 2. resimdeki hali ile açılır......
Bir dahada ufacık bir sorun için(aslında ortada sorunda yok ama)
Antivürüs sil,
onu sil,
bunu sil
Gibi önermeler yapma lütfen....
Kopukçocuk senin dediğinle alakası yok, yeni mail gelmesede çalışır o buton, başka bir sorun var burada.
oncelikle tekrar selam ;
1- ahmet kurkcu kardesim o mesajı sana yazmadım . mind mehmet denen arkadas abuk sabuk birsey yazmıstı bende ona yazdım ama o mesajı silmiş. su an orda oyle bir mesaj yok .
2- mind mehmet explorerle alaksı yok . yeni surumu yukledim bu olay meydana geldi. yani explorer değiştirmeye gerek yok su an icin dusunceme gore.
3- bilgisayarı acıp kapadıgımda msn actıgımda ilk sefer girisimde maile bağlantı yapıyor. ama ilerleyen saatlerde mail kutuma yeni bir mail geldiginde tekrar ikonu tıkladıgımda hic bir acılma veya işlem olmuyor.
4- kopuk cocuk mail kutumda mail var bos değil. ama yinede acılma olmuyor.
5- mesela uyarı geliyor. su kullanıcıdan mail aldınız die. o sinyalede tıklıyorum acılmıyor. ustteki ikona da tıklıyorum hic bir hareket yok .
yardımlarınıza simdiden tesekkurler
oncelikle tekrar selam ;ben de bana diyosun zannettim baktım orada sadece benim mesaj var biraz afalladım ne yazmışım diye neyse önemli değil keşke alıntı yaparak yazsaydın...
1- ahmet kurkcu kardesim o mesajı sana yazmadım . mind mehmet denen arkadas abuk sabuk birsey yazmıstı bende ona yazdım ama o mesajı silmiş. su an orda oyle bir mesaj yok .
2- mind mehmet explorerle alaksı yok . yeni surumu yukledim bu olay meydana geldi. yani explorer değiştirmeye gerek yok su an icin dusunceme gore.
3- bilgisayarı acıp kapadıgımda msn actıgımda ilk sefer girisimde maile bağlantı yapıyor. ama ilerleyen saatlerde mail kutuma yeni bir mail geldiginde tekrar ikonu tıkladıgımda hic bir acılma veya işlem olmuyor.
4- kopuk cocuk mail kutumda mail var bos değil. ama yinede acılma olmuyor.
5- mesela uyarı geliyor. su kullanıcıdan mail aldınız die. o sinyalede tıklıyorum acılmıyor. ustteki ikona da tıklıyorum hic bir hareket yok .
yardımlarınıza simdiden
arkadaşım bak tavsiye veriyorum senin bilgisayarın hakkında hiçbir fikrim yok ram de bad sector mü var ..... bilmiyorum tavsiye veriyorum ok? sen ciddi bir antivirüs kur kaspersky internet security ya da norton ya da gdata ok? tarat adam akıllı sen turkojan filan kurmuşsundur olmasa format at bu kadar yıpranma bak ağzım açılacak yine reee....
tıkladığında ve açılmadığında görev yöneticiyi aç ve işlemler sekmesinde iexplore.exe olup olmadığına bak. eğer varsa sağ tıklayıp görev sonlandır. (kaç tane çalışıyorsa) sonra bir dene bakalım yine açılmıyor mu?evet kardes dedigin gibi yaptım . gorev yoneticisinden gorev sonladır dedim ve tekrar bastım bu sefer acıldı. hotmaili kapatıp tekrar actıgımda acılmadı. tekrar gorev yoneticisinden kapadım . bastıgımda tekrardan actı. orada bir tıkanıklık var soyledigin gibi. peki bunun çözumu nedir?
aslında Internet Explorer i açık tutan bişeyler var ne olduğunu buradan bilemeyeceğim. yapılabilecek şeylerden biri internet explorer in ayarlarını sıfırlamak. onu bir dene bakalım. (Alt tuşuna basıp araçlar>internet seçenekleri> en sağdaki gelişmiş sekmesine tıkla. altta sıfırla var ona bas ve o şekilde dene)
- 1
- 2