Msn veya facebook şifre nasıl kırabilirim ?
Msn veya facebook şifre nasıl kırabilirim ?
- 1
- 2
bunun yeri bu forum değil
https://www.chip.com.tr/sss/soru_17.html
ramcixx arkadaşım msn adresini verirsen daha ayrıntılı bir şekilde konuşabiliriz
Gizli soruyu bilmeden kıramazsın.Kırarım diyenler nasıl kırıyorlar gerçekten merak ettim...
arkadaşım msn adresini verirsen ayrıntılı bir şekilde konuşabiliriz
edd bundan eminim çünkü benim de faceimi kırdılar :)
ramcixx arkadaşım biliyosan söyle oyalama bizi
arkadaşlar banada lazım öyle bir şey bilen varsa lütfen anlatabilirmi ?
amacımıda söylüyeyim.
•ben facède sayfa yönetiyordum sayfamda herkezden farklı fbml kodları kullanıyordum kendim de değiştirerek yazdıklarım oldu .
bi çocukta görmüş bu fbml leri benden rica etti kardeşim nolursun verirmisin,nolur v.s v.s yalvardı bende verdim keşke vermeseydim verince çocuk İD numaralarını değiştirmemiş ve onun sayfasına yapılan yorumlar benim sayfama geliyordu ayarladığı şeylerde değişiyodu .s
bende msn sini kırarak o kodları silmeyi düşünüyorum ama yaptığım SUÇ ise vermeyebilirsiniz (:
yardımlarınızı bekliyorum...
cw deki arkadaşlar bile brute force ile kırıyor algoritma ile o kadar kolay kırılabilseydi ortalıkta msn kalmazdı
Daha öncedende demiştim.Düşünüyorumda ne algoritması ile kırılacak.Bunu yapabilmek için çok derin bilgisayar uzmanı olmak lazım.C++ gibi programlama dillerinde, Javascript,Asp,Php gibi web programlama dillerinde uzamnında uzmanı olmak lazım.Kİ zaten C++ 'ta uzman olmak öyle 1-2 senede olacak birşey değil.Ömürlük.
Öyle şifreler kırılmaz.
Kıran adamında burada işi olmaz.
Valla arkadaşlar kimse üstüne alınmasın ama "lamer"lik yapmanın bir anlamı yok.
- 1
- 2