Adı ve şanı henüz belli olmayan bir virüs tespit edilmiş..Yayılma tarihi bir kaç gün evvel..Şu şekilde yayılıyor.
MSN listenizden biri bir kısayol dosyası görünümlü, .pif uzantılı dosya yolluyor, dosyayı alıp açtıgınız zaman msn listenizdeki herkese dosyayı yolluyorsunuz...
17kb bir dosya. Şimdilik bilinen tek tehlikesi listenizdeki herkese istem dışı yollamanız..
Virüs yeni olduğu için hakkında herhangi bir bilgi bulamadım.
Tek bulabildiğim bunlar.Ama tehlikeli birşeye benziyor..
MSN Virüsü Dikkat
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Enteresan bu ikinci virüs oldu msn le yayılan Turkhawk sen biraz daha araştır sonra buraya yazarsın bizde önlemimizi alalım...
galiba birileri msn i deniyor simdilik ve asil bomba sonra gelecek???
msn in bütün sürümlerindemi yoksa sadece 7 beta da mı oluyor bu?
slm arkadaşlar bu msn bulaşan virüsü buldum ve tool dosyasını indirdim yarın bu virüsün bulaştığı bilgisayarlarda deneyeceğim sizinde bilginiz olsun dedim ve W32.Spybot.Worm adlı bi virüs bu symantech in sayfasından rahatlıkla bulabilirsiniz hepinize şimdiden kolay gelsin
birde unutmadan virüs programlarınızı update edip güvenli modda tarama yaparsanız daha da iyi olur düşüncesindeyim
ben de duydum bu haberi hatta bizim okulda yazı filan da asıldı bu yüzden öğretmenlere de yazı verildi.
beyler bunun hoax oldugunuda duydumm ama sanmıyorum cünkü arkdasımın bılgısayarına olanları gordum ama hoax olma gıbı bı durumuda olabılır dıye dusundumm!!!....
Aslında en buyuk onlem kendimiziz.mesela arkadasımız bize bisey gonderdigi zaman bu gonderdigin ne diye sormadan indirirsek virusu almıs oluruz.ama sorarsak arkadasımızın haberi olmadıgı icin ne gondermesi felan der ve boylece virusu bilgisayarımıza almamıs oluruz.(ama arkadasımızın bu virusu yedigi anlasılır:))