Arkadaşlar msnde birisnin webcamı varsa ve çevrimiçi oturum açtıysa ve bizle konuştuysa webcam işaretini görebiliyoruz bu kişi oturumu kapattığında webcam işareti de kayboluyor. Birde çevrimdışı girenler var onların da webcamı takılıysa çevrimdışı olarak bizle konuştukların da onların da webcamıni görebiliyoruz fakat bu çevrimdışı olan kişi hiç çevrimiçi olmadan oturumunu kapattığın da webcam işareti de kaybolur mu? Bu konuda başka bilgisi olanlar varsa ve paylaşırsa teşekkür ederim
Msn Webcam Çevrimdışı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,947 mesaj
nasıl bir detaya takılmışsın aman Allahımm..araçlar seçenekler kısmında webcamı başkalarının gormesıne ızın verme dıye bır secenek var arkadaşların onu tıklamış olmasınn...??
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
derfkişi hiç çevrimiçi olmadan oturumunu kapattığın da webcam işareti de kaybolur mu? Bu konuda başka bilgisi olanlar varsa ve paylaşırsa teşekkür ederimKaybolur diye düşünüyorum.. Üstteki arkadaşın bahsettiği durum da muhtemel..
OP Üye
87 mesaj
yok ben başkası çevrimdışıyken gerçekten oturumu kapattı mı yoksa hala çevrimdışı mı onu anlamak istiyorum
Yıllanmış Üye
1,947 mesaj
bunu webcam fotografına bakıp anlayamassın..msn yenı surumlerınde boyle bısey var ama bende tam kullanamadımm...yanı bıraz google dan arastır bulursun...
OP Üye
87 mesaj
webcam fotografı değil webcamının olup olmadığını görüyoruz ya profil resminin altında o işaret webcam işareti yani