merhaba;
msn yazışmalarıma bir arkadaşım ulaştı..yani şöyle benim bilgisayarımdan değil internet üzerinden konusmalarıma ulaştı.bu mümkünmü eger mümkünse benimde ulaşmam gereken bir ileti geçmişi var
merhaba;
msn yazışmalarıma bir arkadaşım ulaştı..yani şöyle benim bilgisayarımdan değil internet üzerinden konusmalarıma ulaştı.bu mümkünmü eger mümkünse benimde ulaşmam gereken bir ileti geçmişi var
TuğsanUlaşma eylemini biraz illegal yapmış olabilir. Sistemizide kayloger yada ona benzer birşey olabilir.Merhaba:
Sistemnizde Msn Plus Kurulmuş. Msn plus kaydediyor İleti gecmişini Program ekle/kaldırda Var ise İsterseniz kaldırabilirisiniz. :)
Tuğsanbenim bilgisayarım üzerinden değil internet üzerinden ulaştı diyor şahıs .Msn plus bu şekildemi çalışı
evet internet üzerinden ulaştıgını kendi söyledi ve yasal olmayan bir yolla yaptıgını yakalanırsa ciddi bir ceza oldugunuda söyledi.. bende bunu merak ediyorum nasıl yapmıs olabilir diye..bilgisayarı ve programlama dillerini cok iyi bilen bir kişi bunu yapan..
keyloger olsa bile nasıl ulaşabiliyor biraz açıklarmısınız
keyloger kurarsa senin sistemine. O program ( şayet kuran insan isterse ) belli zamanlarda ekran görüntüsü alabilir, klavyede bastığınız her tuşu kaydedebilir. Ve bunları mail olarak istenilen mail adresine yollayabilir. Yani o ulaşmaz program ona ulaşır.
Tuğsankeyloger kurarsa senin sistemine. O program ( şayet kuran insan isterse ) belli zamanlarda ekran görüntüsü alabilir, klavyede bastığınız her tuşu kaydedebilir. Ve bunları mail olarak istenilen mail adresine yollayabilir. Yani o ulaşmaz program ona ulaşır.hımm böyle bişi yapmıs olabilirmi bilmiyorum ama bunu nasıl yaptın diye sordugumda msnin bir sitesinden dediğini hatırlıyorum msn üzerinden baglandıgını söyledi ama bilmiyorum benimde birsekilde geçmiş iletilerime ulaşmam gerek bir bilgiyi gözardı ettim ve ona ulaşmam gerekiyor.Msn ileti geçmişlerim kaydedilmiyor bilgisayarıma bunu kaldırmıstım çünkü...baska yoldan ulaşırsam çok iyi olucak
sizin bilgisayarınızı görmesi tek bir yol ile olur. Oda şahıstan kabul edilen Bir cilent dosyasıdır. Keylog Klavye'de kullanılan tusları kaydeder ve mail olarak gonderir. Bilgisayardaki dosyaları görüntülemez arkadaşlar. Programcı demiştiniz Meselea size Radmin Clienti göndermiş olabilir veya netop veya buna benzer bir program sisteminizi karsı tarafın kontrol etmesini sağlar. Size kaynak göstermiyorsa (Yazılanlar hakkında bir ipucu) Sadece sizi oyalamakla yetiniyor. Yani gözünüzü boyuyor olabilir. İyi günler.
tesekkürler paylaştıklarınız için evet kaynak göstermedi aslında sorunum onun benim ileti geçmişlere bakıp bakmaması değil sorunum benm o iletilere ulaşamamam..:( şimdi windowslivecontact klasöründe cache uzantılı dosya var..ben o dosyayı nasıl acabilirim acaba bilen varmı
Çok basit .cache uzantılı dosyanın üzerine Çift Tıklayın Gelen Menüde Not defterini seçin. Bilgiler ekranınıza ulaşacaktır.
bunu denedim ama olmuyor..yani çok tuhaf yazılar çıkıyor
Tabiki Öyle bir niteliğe sahip değildir. .Cache dosyaları Özellikle sadece bağlantı kurulan sahısların NS. DNS POrt bilgilerini saklamaktadır.
Yöntemleri Var. Ancak uğraşabilirmisiniz Bilmiyorum. Ben yine yazayım,
o dosyayi txt olarak kaydedin ve not defteri ile acin sonra yazan code'larin en altinda %'lik deger'den sonra olan kismi kopyalayin ondan sonra internet'te (hex code converter) die aratirsaniz bir cok download link'i cıkar indirin ve sonra hex code converter araciligiyla dönüstürün ve sifre elinizde eger konusmalari görmek istiyosaniz code'larin tamamini kopyalayip dönüstürün bunlari dönüsürdükten sonra tabi txt olarak kaydedin sifre en altta yazicaktir konusmalarin hepsini okuyabilirsiniz eger konusma esnasinda kimlerde hangi resim var diyosaniz gine tamamini dönüstürün bu sefer php olarak kaydedin php olarak kaydetme sebebi photoshop ile görüntülerseniz windows resim ve fax görüntüleyicisinden farkli olarak acar yani kisacasi code'larin karisma ihtimali olmaz resimler arasinda bir kac code olacaktir ama bunlari'da sorun etmeyin birakinda olsun o kadar dediklerimi yaparsaniz sorununuz hallolmus olur umarim anlasilir bi aciklama olmustur yadimci olabilmisimdir bi sorun cikacak yada takildiginiz bir yer olursa Tekrar yardımcı olabilirim .
Yada CacheMan dediğimiz program ilede açabilirsiniz.
Download Linki : http://www.outertech2.com/files/cachm550.zip
Dosyayı indirdikten sonra lütfen virus testinden geçiriniz.
arkadaşlar herkes msn şifresini bana göndersin ben sizinle teke tek konuşuruz
bunları denedim ama bir türlü yapamadım bana yardımın dokunursa iyi olur kardeş şimdiden tşk
bektashYada CacheMan dediğimiz program ilede açabilirsiniz.slm kardeş benimde bu dosyaları açma gibi bir sorunum var birde şöyle bir sorum olacak sana bunların içinde konuşma geçmişi varmı eyvllahDownload Linki : http://www.outertech2.com/files/cachm550.zip
Dosyayı indirdikten sonra lütfen virus testinden geçiriniz.
valla bn bütün yöntemleri denedim ama olmuyo yinede bektashın önerdiği yöntemleri bi deniyecem
Bir dönem hackerlik yapmış olarak ve nickimden de yola çıkarak net cevabı burda vermek istiyorum. Arkadaşının msn konuşmalarına internet üzerinden ulaştığı doğrudur. Fakat burda bir kelime karmaşası yaşanmaktadır. Senin bilgisayarından ulaşmıştır ve bu da internet olmadan mümkün degildir.
Olayı şöyle anlatayım.
Bu arkadaşın sana bir mail yollamış ya da
sana bir dosya yollamış,
bilgisayarına oturmuşta olabilir,
hatta flash diskle birşeyler vermişte,
hiç olmadı gerçek hayattan tanıyorsan cd de vermiş olabilir.
bir şekilde sana bir dosya vermiş bu şahıs.
o dosya trojandı ve bilgisayarına girerek msn konuşmalarını kaydetti.
Olayın bundan ibaret.
Çünkü bu şahıs eger senin bilgisayarına hiç oturmamışsa trojan ya da keyloggerden başka msn görüşmelerini alma şansı yoktur...
saygılar.