Msn'ye Girilmesini Nasıl Engelleyebilirm?

Vanhelsing
07-08-2007, 13:42   |  #1  
OP Üye
Teşekkür Sayısı: 0
50 mesaj

Arkadaşlar işyerimde birkaç bilgisayar var,bu bilgisayarlardan msn'ye girilmesini engellemek istiyorum acaba bunun nasıl yapabilirim bilgisayarlara nasıl bir ayar çekebilirimki msn girilmesiniengellerim  yardımcı olursanız sevinirim

ozkn_91
07-08-2007, 13:48   |  #2  
Yeni Üye
27 mesaj

bilgisayarın tarih ayarlarını deiştire bilirsin :) örn : 2003 yılına alabilirsin o zmn msy giremio kimse :)

Vanhelsing
07-08-2007, 13:51   |  #3  
OP Üye
50 mesaj

o yöntemi daha önce denedik o zaman msn'ye girilmiyo ama tarih konusunda kullandığımız programlarda sorun yaşadık o yüzden başka bir çözüm yolu arıyorum ben

emeget
07-08-2007, 14:12   |  #4  
Üye
62 mesaj

msn i engellersin bir şekilde yöntemini bilmiyorum ama ebuddy gibi msn benzeri programlar ve siteler var şahsen arkadalarım öle giriyo msn hesaplarına ve genede yazışıyolar bence msn i engellemek yerine başka bi çözüm yada baka bi yöntem bulmanda fayda war derim

Borga-x
07-08-2007, 15:04   |  #5  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj

Bencede bizdede bu şekilde ama biz meebo gıbı sıtelerden gırıp laklak yapbılıyoruz

theironman
07-08-2007, 23:38   |  #6  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

istediğini yap; msn programını iptal etsen bile netten web messenger'den bağlanabilirler, çok kolay. Bu açıdan da düşün.

ViSuaL_GeN
29-08-2007, 14:45   |  #7  
Taze Üye
13 mesaj

webmessenger sitesini makineye admin olarak girip blockalrsan o sitedende bağlanamaz.

santacolos
01-09-2007, 08:04   |  #8  
Taze Üye
16 mesaj

arkadasim öncelik ile windows messangeri kaldiralim

Windows XP kullanıcıları için otomatik olarak Windows Messenger sistemle birlikte yüklenir ve siz Outlook Express gibi bir çok programı kullanmaya çalışırken otomatik olarak Windows Messenger açılır.Oysaki MSN Messenger böyle bir şey yapmaz.Ve siz Windows Messenger'î silmek için Program Ekle/Kaldır'a bakarsınız oradada yoktur.Oysaki Windows messenger'ı silmek aslında tek bir komutla çok kolaydır ve bundan sonra sürekli taskbarda çıkıp sizin başınızı ağrıtmaz ve sinirinizi bozmaz.

Windows Messenger'ı silmek için Windows XP'den Başlat' a tıklayıp Çalıştır kısmına geliyoruz ve bu komutu aynen oraya yazıp Enter'a basıyoruz

RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\inf\msmsgs.inf,BLC.Remove

Daha sonra sistemden Windows Messenger'ın silindiğini görüyoruz.

alintidir

googlede arastiriken karsima cikan diger yöntemler ise msn messanger için işe yararligi hakkında pek bilgim yok denicek bir fırsatim olmadi ama genede paylasm

işe yararise bildirirseniz sevinirim

2 yöntem war

1)Yöntem : Denetim masasi -> yönetimsel araçlar -> hizmetler ' i aç orda messenger diye bi service göreceksin sag tikla özelliklerine gir devre dışı bırak ve durdur butonuna bas.

2)C:/WINDOWS/inf/ dizininde(bu gizli bir klasör) sysoc.inf dosyasının içinde
"msmsgs=msgrocm.dll,OcEntry,msmsgs.inf,hide,7"

satırındaki " hide" kaldırıp save edersek control panel / add remove program içinde msn messenger görülür hale gelir uninstall edebilirsiniz.

b:Start/Run satırına aşağıdaki komutu yazarsak aynı işi görür.

"RunDll32 advpack.dll,LaunchINFSection %windir%\ INF\ msmsgs.inf, BLC.Remove"

Alintidir

Son Düzenleme: santacolos ~ 01 Eylül 2007 22:40
samuray164
03-09-2007, 22:39   |  #9  
Üye
61 mesaj

bu yöntemlerin yanında genellikle okullarda kullanılan netop school programıylada kişinin bilgisayarına girebiliyorsunuz ve ne yaptığını görebilirsiniz...
ama bunu devre dışı bırakmanında yolu var :D biz ctrl+del yapıp işlemlerden netop exe sini bulup sonlandırabilirsiniz. Ama ana bilgisayarda bağlanyı koptu gibi bir uyarı veriyor buna da dikkat edin... :D

kozmo
06-09-2007, 13:35   |  #10  
Üye
50 mesaj

ag denetiminden messenger portunu ve messengerla ilgili sitelerin ip adresini blocklayabilirsn. isterse takla atsın giremez :)fakat girmek isteyen herturlu girer diede bi not ekleym. :)

Borga-x
06-09-2007, 13:47   |  #11  
İlk Maestro
Teşekkür Sayısı: 2
11,767 mesaj
kozmo
ag denetiminden messenger portunu ve messengerla ilgili sitelerin ip adresini blocklayabilirsn. isterse takla atsın giremez :)fakat girmek isteyen herturlu girer diede bi not ekleym. :)
Bızde bu şekilde ama ben yinede bir yolunu buldum gırıyorum Gülümseme

kozmo
06-09-2007, 16:36   |  #12  
Üye
50 mesaj
Borga-x
kozmo
Bızde bu şekilde ama ben yinede bir yolunu buldum gırıyorum Gülümseme
proxy yada socksmu kurdun makineye :)

theironman
08-09-2007, 09:21   |  #13  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

msn'i engellesen bişe internetten web messenger ve alternatiflerini engelleyemedikten sonra bir işe yaramıyor.

kozmo
08-09-2007, 11:25   |  #14  
Üye
50 mesaj

o sitelerin ip adresini blocklarsan her turlu engellemıs olursun ama sistemi kandırmak isteyen her turlu kandırır. bunuda ekliyorm kesin bi cozum olmamakla beraber orta seviye kullanıcıları kesinlikle engelleyebilrsnz :)