mrb arkadaş sormak istediğim bir soru var.server üzerinden istenildiğinde bağlı bilgisayarlarda msn ye müdahale edilebilir mi? yani yapılan yazışmalar kayıt edilebilir mi? evetse programın ismini verebilir misiniz? yada buna karşı yapaılabilecek bir önlem var mı? yardımcı olursanız sevinirim.şimdiden hepinize tesekkürler.
msn ye müdahale
- 1
- 2
Yapılabilir.Ama bu kişilik haklarına saygısızlıktır bence.O yüzden bu kadar diyecem.
evet yapılabilir.özellikle akinsoft tinasoft gibi yazılımlarda Bilgisayarı Yönet diye bir secenek var anamakinede bulunan kişi yazdıklarınızı Okur okunmuyorda değil zaten kayıt yapmaz kimse çünkü deepfrezz vardır ama MSNPLUS yüklerse ve bilgisayara akşama kadar reset atmazsa ağdan okur
Şahsen ben msn spy diye bir yazılımla bağlı bulunduğpum ağın tüm msn görüşmelerini okuyabiliyorum :)
Evet okumak mümkündür.Ama bence saygısızlık olur.Eğer konuşmamaları isteniyorsa yasak konulabilir.
Ben de onaylıyım o zaman..Evet var..!!
5 kişinin daha onaylaması lazım..
Sanki anonim şirket kurcaz..:))
cursed var demiş işte sen ne onaylıyosun daha??..:))
Bulmuşlardır..Çünkü bu tür bir programın var olduğu yönünde kesin bilgileri oldu..
Ancak bu yapılacak mns müdahalesinin "etikliği" sonuna kadar tartışılır..
Bu programı çok insancıl ve yardım amaçlı kullanmak istediklerini sanmıyorum ama, neyse..:))
eveeeeet forumdaki arkadaşların hepsi EVET YAPILABİLİR yazmasını biliyormuş.biriside link koysaydı ya
koyamayız 1. illegal bir şekilde programa sahip oldum :) 2. eti kdeil uymaz bu foruma o tür bir şey :)
link koyasın diye yazmadım zaten...anlamamışsın neyse..
okunabilir... ama kullanıcı akıllı ise bunu sonuna kadar engelleyebilir... en kötü ihtimal ile örneğin bilmemne@hotmail.com gibi bir adresiniz varsa ve bunu biri okumak isterse sizin bilgisayarınıza illegal olarak saldırır. Bunu izlemenin ve korunmanın bir çok yolu var... siz korunursanız adam da gider bu sefer webten hotmaile adresinize girerek msn adresinizi çalmak isteyebilir. İşte bu noktada iş hafızanıza kalıyor çünkü hotmail destek merkezine webten yada microsoft Türkiye den destek alabilirsiniz, ama onların sordukları soruları hatırlamanız gerekiyor :) yada en kolay gelin sizi linuxçu yapalım hiç böyle korkularınız olmasın :D
bir bilgi işlemciy seniz ve sizin ağınız kullanılıyorsa alayı gelse fayda etmez çünkü tüm imkanlar sizdedir.. karşınızdakinde ise bir windows xp dir en fazla ... eğer ki durum böyle değilde siz kontrol edemiyorsanız o ağda da söz sahibi değilsinizdir bence..
herkes evet demiş bari bende hayır okunamaz diyimde değişiklik olsun aslında cevabım evet okunabilir olacaktı ama çoğunluğa uymayı oldum olası sevmem o yüzden hayır okunamaz diyorum okuyabilen varsa çıksın açıkça tarif etsin nasıl okuanildiğini işete forum işte meydan :)
Aklına ne geliyosa ,herşeyini kamera koymuş gibi kayıt edip,gözleyebilirler.
Birçok network yöneticisi çalışanlarını bu yollarla denetliyor bile :)
Hangi sitelere girmiş ,ne yazmış,ne indirmiş,ne çalıştırmış.vs.vs
Hatta bazıları var evinden takip ediyor çalışanlarının bilgisayarlarını :)
Zaten burda önemli olan yazdıklarının kaydının engellenmesi.
Gerisi önemli değil.Bilgisayarına girmiş falan filan.
Dijital Tv kartları ile Uydunun cachesinden gecede yaklaşık 80 gb kadar o gün yapılmış işlemleri bilgisayarınıza indirebilir ordan iki insanın birbrine yolladıkları resimleri veya iki sevgilinin konuşmalarını dahi okuyabilir birçok bilgiye ulaşabilirsiniz.Bunu sıradan insan da yapabiliyor.Teknoloji Tvdeki Doktor X anlatmıştı.Yani internet hiçde güvenli değil.
- 1
- 2