msn nin ben istemeden açılmasını istemiyorum bunu nasıl
gerçekleştirebilirim.çogu kişi bilgisayarın başına geçip
saatlerce konuşuyorda.
tekrar kuruldugunda dahi çalışmamasını istiyorum.
msn nin ben istemeden açılmasını istemiyorum bunu nasıl
gerçekleştirebilirim.çogu kişi bilgisayarın başına geçip
saatlerce konuşuyorda.
tekrar kuruldugunda dahi çalışmamasını istiyorum.
Başlat çalıkştıra msconfig yaz orda başlangıc vardır ordan msgmsn yi devre dısı bırak hizmetlerde varsada onuda devre dısı bırak tekrar kuruldugunda tekrar aynısını yapmak zorundasın ama sana bişe önerebilirim http://www.msgplus.net/download.php bu Linkten msnplus download et daha sonra kurmaya basla msn messengerın reset atıcaktık kendi kendine daha sonra kurulum tamamlandıkdan sonra msn ni ac karsına bi pencere gelicek kapat önceki sonraki gibi bişe gelicek onları okuyarak sec İleti ve olayları görüntüleme yerinde parola belirle vardır ordan parolanı belirle msn acılsada senden baska parolayı girmeden konusamaz aynı ekrankoruyucu gibi dısarıda felan yaparsın parola koyarsın vs vs kolay gelsin bu nike uyuz uçaklar bulutlar yeşilgezegenler
çok saol
bi de şöyle bir sorun var msn açık degilken sag alt ta da simgesi yokken arasıra msn nin
açıldıgı anda çıkan ses geliyor bu nedemek anlamadım .
Masaüstünün altındaki araç çubugunda ters tıkla özellikler sekmesinden etkin olmayan simgeleri gizle var işaretlidir o işareti kaldır uygula tamam de büyük bir olasılıkla msn acıktır senin ama görmüyorsundur dediğimi yap olmazsa yaz ayrıca
yxzdediğimi yap olmazsa yaz ayrıoyunlarslideşov dediğini yapar belki ama artık yazamaz..Nedenini tahmin edebiliyorsundur..
O kelimeyi yazmama gerek yok..:((Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 30 Mart 2006 01:06