msn yi engelleme

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Banned
29-03-2006, 22:19   |  #1  
OP Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
1,204 mesaj

msn nin ben istemeden açılmasını istemiyorum bunu nasıl

gerçekleştirebilirim.çogu kişi bilgisayarın başına geçip

saatlerce konuşuyorda.

tekrar kuruldugunda dahi çalışmamasını istiyorum.Cool

Banned
29-03-2006, 22:37   |  #2  
Banlandı
40 mesaj

Başlat çalıkştıra msconfig yaz orda başlangıc vardır ordan msgmsn yi devre dısı bırak hizmetlerde varsada onuda devre dısı bırak tekrar kuruldugunda tekrar aynısını yapmak zorundasın ama sana bişe önerebilirim http://www.msgplus.net/download.php bu Linkten msnplus download et daha sonra kurmaya basla msn messengerın reset atıcaktık kendi kendine daha sonra kurulum tamamlandıkdan sonra msn ni ac karsına bi pencere gelicek kapat önceki sonraki gibi bişe gelicek onları okuyarak sec İleti ve olayları görüntüleme yerinde parola belirle vardır ordan parolanı belirle msn acılsada senden baska parolayı girmeden konusamaz aynı ekrankoruyucu gibi dısarıda felan yaparsın parola koyarsın vs vs kolay gelsin bu nike uyuz uçaklar bulutlar yeşilgezegenler

Banned
29-03-2006, 23:37   |  #3  
OP Banlandı
1,204 mesaj

çok saol

bi de şöyle bir sorun var msn açık degilken sag alt ta da simgesi yokken arasıra msn nin

açıldıgı anda çıkan ses geliyor bu nedemek anlamadım .

Banned
30-03-2006, 00:05   |  #4  
Banlandı
40 mesaj

Masaüstünün altındaki araç çubugunda ters tıkla özellikler sekmesinden etkin olmayan simgeleri gizle var işaretlidir o işareti kaldır uygula tamam de büyük bir olasılıkla msn acıktır senin ama görmüyorsundur dediğimi yap olmazsa yaz ayrıca

CU_GS7
30-03-2006, 01:01   |  #5  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
yxz
dediğimi yap olmazsa yaz ayrı
oyunlarslideşov dediğini yapar belki ama artık yazamaz..

Nedenini tahmin edebiliyorsundur..
O kelimeyi yazmama gerek yok..:((

Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 30 Mart 2006 01:06
ozgur_v
30-03-2006, 01:46   |  #6  
Yıllanmış Üye
285 mesaj

msn de araçlar/seçenekler/genele gir.orada windows ta oturum açtığımda msn yi otomatik çalıştırın önündeki kutuyu boşalt.