dostca06 sormuş:
Mrb.Sayın Uzman.Kısa bir süre önce Acer Aspire 6935 modeli bir dizüstü bilgisayar aldım.Modelden de tanıyabileceğiniz gibi son derece özellikleri fazla bir pc.Üzerinde VİSTA HOME PREMIUM işletim sistemi kurulu olarak ambalajında satın aldım.Genel işleyişinden memnunum.Ancak ne var ki şu MSN LİVE MESSENGER i bir türlü istediğim gibi kullanamıyorum.Modemim kablosuz modem olmasına rağmen kablo taktığımda bile hep sorun veriyor.Hiç çalışmadı değil ancak bir gün çalıştıysa bir hafta bağlanamadım.Güvenlik duvarını kapattım,korumaları en düşük düzeye indirdim ama yinede verim alamıyorum.Yardım konularının yönergelerini takip ettim yine verim alamadım.Evdeki diğer masa üstü pc de Xp yüklü onda tıkladığım gibi bağlantı kuruyor.
Şimdi sizden ricam,sorun işletim sistemi olan Vista da mı yoksa başka bir nedenden de kaynaklanıyor olabilir mi?İşin açığı yıllardır xp kullandığım için Vista dan pek hoşnut kalmadım.Değiştirmemi tavsiye eder misiniz?
Yardımcı olursanız çok sevinirim..
Saygılarımla... Vedat AKTAŞ
Soru Türü: Yazılım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
Acer Aspire 6935
İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9.0.9) Gecko/2009040821 Firefox/3.0.9