selam arkadaslar hotmail messenger da icq gibi birini e-mailinden aratıp online olup olmadıgını ögrenmek mumkunmu? acıkcası bi arkadasım beni engelledimi merak ediyorum.baska adresten listeme ekleme numarasını bir defa yapmıstım bu kez yemez :) dediğim gibi bisi mumkunmu?
simdiden saolun
msn
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bildiğim kadarıyla msn'de o kişi arkadaş listende yoksa online olup olmadığını bulamıyorsun..
Eğer kişi seni bloklamışsa, o zaman göremezsin doğal olarak. Sunucu buna izin vermez... Zaten eğer o seni görmek istemiyorsa, neden zorluyorsun ki? Bırak kendi haline. Telefon et konuş, sor neden böyle oldu diye. Bıktırdığın için özür dilemeni bekliyordur belki de...
hasanyasin bi sor bakalım aradıgında telefonu acıyomu diye.acmıyoki. hem ben bisi yapmadım ona gecende baska mailden yakaladım beni engellemis msn de sorun var falan diye sacmaladı ben seni nie engellim dedi.ama engellemisti.of ya.
çok üzücü bir durum.peki bu kişiye icq, yahoo messenger kullanıyomu? onlardan ulaşmayı dene istersen..
Demekkı arkadasın bıkmıs bence onla yuzyuze konus.
:)
konustuk hallettik.ama baska sorunum var.hotmail messengerda farklı maillerle biri sürekli msj atıyor üstelik listemde yok ve eklemem için onay vermem gerektiği halde onay falan vermeden direk geliyor.sifremi değiştirdim hala msj atabiliyor ama. nasıl oluo bu ya. :((
Zaten listende olan biri rumuzunu fln değiştirerek atıyor olmasın?
hayır öyle bisey değil.listemde olmayan biri bu.zaten rumuzu yok e-maili görünüyor direk ben engelledikçe o baska maillerle geliyor onun yuzunden msnimi değiştiricem ya.
bir açık olabilir.msn ve yahoo messengerda açık olduğuna dair haberler dolaşıyor internette.güncellemeleri yapmayı dene..kolay gelsin..
http://www.msnfanatic.com/blockcheck/
bu adrese istediğin msn hesabını aratıp online olup olmadığını anlayabilirsin. seni block etmiş olsa bile görebilirsin. yalnız eğer "durumum" sekmesinden "çevrim dışı göster" seçili ile online olduğunu göremezsin.
kolay gelsin...