birinde görmüştü engelleyenleri görüyorum diye
acaba
gerçekten varmı
adamlan görüşme imkanım olmadı bidaha öğrenemedim
bilen varsa anlatabilirmi
şimdiden saygılar
MSNde engelleyeni görmek??
Arkadaşım dMSN Diye java tabanlı bi program var. Eskiden seni engelleyenleri gösteriyodu ama artık öyle bir olanak yok... Ama hala seni silenleri görebilirsin.
sağol kardeş silenler değğil de engeleyenler lazım
engelleyenleri öğrenmenin yolu yok sanırım, hiç duymadım. Silenleri bilebiliyorsun ama o konuda bir sorunun yok zaten görünen o ki. Yalnız Discover diye bir yan program var msn için, o program sen msn'deyken sana blok koyan kişi olduğunda seni uyarıyor yanılmıyorsam, o program hakkında çok bir bilgim yok gerçi ama...
bana tam adını verirmisin programın
silinenleride bilmiyorum ama lazım değil suan anlatın ama öğreneyim
teşekkürler
slm benim msnede yaklaşık 1 ayı aşkındır bir sorun var hatta bir işkence ilk zamanlar daha az sorun oluyodu fakat artık tamemen bozuldu yani ne etsem düzelmiyor kuruyorum kladırıyorum yok sorun benim msnemde karşıya sadece yazılar gidiyor vede sadece karşıdan yazıları alıyorum camera açma dvt leri çoğu zanan gidmiyor gelmiyor gelipte kabul etsem bile camlar açılamıyor küçük ekrana resim konsa gözükmüyor yani anlaşılan msan kullanılamıyor gerçek anlamda bir çözümünü bilen varsa çok teşekkür edeceğim kendisine sanırım sadece bende var bu sorun kimse inanmıyor çünkü bana
Benzer sıkıntıyı Bende yaşadım ve çözdüm sonunda. Download programı olarak Flasch Get kullanıyor dum sistemde sürekli aktif oluyor ya.Programın Kendinde yada download esnasında virüs yerleşmiş Programı kaldırdım virüs programını kapatıp kalıntıları temizledim daha sonra virüs taraması yapıp işlemi bitirdim. Nelerlen karşılaşmıştım.1-MSN ye giremiyordum. 2.girdiğimde iletilerim gitmiyor veya gelmiyordu..3-Msn aktif olsa net aktif olmuyordu.
Ha unutmadan yaptığım bir şey daha vardı adsl modemi arkasındaki küçük bir delik var oradan resetleyip yeniden kullanıcı bilgilerini girdim hangisi düzeltti bilmiyorum ama Düzeldi. Kolay gelsin