arkadaslar merhaba.bnm şöyle bir sorunum var.msni arkaplana küçülttüğümde ne zaman tray ikonuna tıklayıp ana msn penceresini tıklatsam ad.yieldmanager.com adlı internet sitesi açılıyor ve 1-2 saniye sonra orası da beni kendiliğinden www.travian.com.tr sitesine yönlendiriyor.acılan bu pencerelerde internet explorerın düğmeleride yok sadece pencere ve reklam. (bu arada msn diyorum ama wlm aslında.sürüm: 8.1)
msnde reklam sorunu
Ona popup deniliyor.
Msn den böyle şeyler gelmezdi ama msn ne ad-ware gibi birşey bulaşmış olabilir. Ad-ware programıyla tarat msn i yeniden kur.
Belki msn nin altındaki reklamdan olabilir yukarıdakiler işe yaramassa o reklamları kaldırabileceğin bir patch var
buradan msn sürümüne göre patch indir. msn tamamen kapalı olsun dosyayı çalıştır, bir sihirbaz yardımıyla Remove Advertisement yazan yerleri işaretle ve sihirbazı bitir.
JeWoROna popup deniliyor.çok teşekkürler tekrar bunları denedim fakat olmuyor.tray ikonuyla açılınca oluyor sadece bu sorun.regeditte aklıma gelen bütün anahtar kelimelerle tarattım,adaware malwarebytes ve spysweeperla tarattım ayrıca nod32 kullanıyorum zaten fakat bir sonuç alamadım.
Msn den böyle şeyler gelmezdi ama msn ne ad-ware gibi birşey bulaşmış olabilir. Ad-ware programıyla tarat msn i yeniden kur.Belki msn nin altındaki reklamdan olabilir yukarıdakiler işe yaramassa o reklamları kaldırabileceğin bir patch var
buradan msn sürümüne göre patch indir. msn tamamen kapalı olsun dosyayı çalıştır, bir sihirbaz yardımıyla Remove Advertisement yazan yerleri işaretle ve sihirbazı bitir.
Çok ilginç,O dediğin popuplar vtunnel gibi sitelerde geliyordu hatırladığım kadarıyla. Peki ie açıkken mi geliyor yoksa hiçbişey yokkende geliyormu
hayır.normalde zaten opera yı kullanıyorum browser olarak.ie'yle alakam bile yok.durup dururken ie ile popup çıkartıyo.
Birde sisteme popup blocker gibi bir program yüklesen. ie için.
Birde popup açık değilken msn açıkken görev yöneticisinde iexplorer varmı?
Başlangıç programların yabancı programlar var mı?
İe güvenlik ayaralrına eklentilerine bi gö gezdir.
yada ie yi tamamen sistemden kaldır.
IE ile alakası yok. Bu bir spyware. Ancak kullanıcı isterse giriyor sisteme. Ve kendini spyware remover olarak tanıtıyor. yani antivirüs gibi... Genellikle bulaştığı yerler: Tıkla indir, yok kızın eteğini kaldır, melodi indirme gibi yerler...
C:\Program Files\Video Access ActiveX Object\iesplugin.dll
Böyle bir dizinde olabilir. Adaware SE ile bir dene taratmayı. Bahsettiğin programları tanımıyorum açıkçası.