Arkadaşlar avatarınız öyle hoş bişey olacakki yeni harketli avtarlar sayesinde biçok arkınız nasıl yaptın die soracak korkmadan kullanbileceginiz site microsoftla anlaşmalı adresi www.wee-mee.com
Msnde son nokta arklarınızı şaşırtın
- 1
- 2
Teşekkürler kardeş güzelmiş.
Ücretsiz değil galiba. Avatarı nasıl alıyoruz ordan messengerımıza?
Evet satın almak gerekiyor. Eğlenceli bir site ancak ücretsiz değil.wickermanSatın alınması gerekiyor.
bu siteye girdiğim zaman linkteki hata çıkıyor.nedeni nedir?keylogArkadaşlar avatarınız öyle hoş bişey olacakki yeni harketli avtarlar sayesinde biçok arkınız nasıl yaptın die soracak korkmadan kullanbileceginiz site microsoftla anlaşmalı adresi www.wee-mee.com
Hayır arkadaşlar satın almanız gerekmiyor siteden kendi isteğinize göre adamı oluşturuyosunuz daha sonra resmin altında bulunan url i tıkladığınızda otomatık pc nize bir msn eklentisi olarak kuruyor. v msn nizde oluşuyor siz karşıdaki kişiye güldüğünüzde oda gülüyor yada ağlama smileyi gönderirseniz oda ağlıyor. Hareketli Güzel bir Dinamik avatar tşk ler ..
güzel ama
bide onu satın mı alcam
arkadaşlar bu paralı değil.satın alma bölümü yine ayrı.amaç saç rengiyle, göz rengiyle, giysileriyle vs. beleşe kendi hareketli avatarınızı yaratmak.maddeler halinde anlatıyım sırasıyla uygulayın.ben denedim gayet başarılı.
1)) adresine girin.
2)karşınıza dil bölümü çıkacak english'i seçin.
3)sonra hotmail adresinizi ve şifrenizi girin.
4)daha sonra "Make e WeMee now" yazısına tıklayın ve avatarınızı kendinize göre oluşturmaya başlayın.
5)en son bölümde msn adresi ve doğum tarihini işaretleyip "download" diyosunuz.hepsi bu.oluşturduğunuz avatarınız görüntü resminize kopyalanıyo.
mesela ben yaptım avatarım aşağıdaki linkteki gibi.herşeyini kendi keyfinize göre düzenleyebilirsiniz.hala anlamadım diyen olursa resimlide anlatırım.
Download dedim ama resim eklenmedi..Hala eskisi gibi bi zahmet resimli anlatsana:)
o an msn'in açık olması lazım ondan olabilir.bende bugün denedim.saçını, elbisesini düzenliyom, save yapıyom kaydetmiyo.bi sorun var herhalde.yoksa videolu olarak gösterecektim.
yaw ben hepsini yapıyom download'a basıyom şu çıkıyor:
birde bu yazıyo Your Firefox browser is not supported by WeeMee on Windows Live Messenger!
If you have Internet Explorer version 5 or higher, please launch it and revisit http://www.wee-mee.com/ for access to great downloads for Windows Live Messenger.
tamama basıyom üst resimdeki sayfa açılıyor.
1 şey sorucam güvenlimi acaba öncelikle
çok güzel uygulama umarım sorun çıkmaz
çok saol bilgiler için...
Evet güvenlidir ben bu haberi daha önce başka bir PC sitesinden baktım gayet güvenli olsa ben haber verirdim sizegivenchy1 şey sorucam güvenlimi acaba öncelikleçok güzel uygulama umarım sorun çıkmaz
çok saol bilgiler için...

Firefox ile bu işlemleri yapamazsınız İe5 ya da daha üst sürümünü kullanmanız gerekmektedir.Your Firefox browser is not supported by WeeMee on Windows Live Messenger!If you have Internet Explorer version 5 or higher, please launch it and revisit http://www.wee-mee.com/ for access to great downloads for Windows Live Messenger.
Eskiden parayla değildi:)güzel ama
bide onu satın mı
kardeş şimdide paralı deil ama uygulamada sorun var.
ben sayfayi acinca hangi dil istedigini soruyor tiklar tiklamazda explorer sayfayi kapatiyo bi sorun var ama ney bilmiyorum?
- 1
- 2