Yahu ne virüsü ne trojeni.En baştada dedim sana şaka amaclı yapılan birşey.Öyle bir durumda screen al koy dedim nedense hala koymadın ?ıllakı sıkayetcı olması ıcın kısının zarar gormesı lazımmı ?? bende savcılıga dılekce vererek saka yapmak ıstıyorum belkı ... oyle sakamı olur ...Yok savcılıkmış yok bilmem neymiş.Sana gıcık olan birinin seninle dalga geçme amaçlı yaptığı birşey.Sistemine sızsa emin ol onlardan daha fazla şeyler yapar.
sen deprem sıgortasını nıcın yaparsın . herhangıbı bısı oldugunda zararının karsılanması ıcın . eee sıgorta yaptırdın ıllakı depremmı olması lazım aynı sey...
trojen vırus olmayabılır ... orası ayrı konu . ama yapılan hos degıl . hele eve sessız telefonlar . o ayrı bır suc . herkez koyun olmus koyun gıdıyor . arkadasın elınde telefon numarası var kapı gıbı . gır kımın oldugunu arastır zor bısı degıl . bende olacak o numara kapı numarasına kadar bulurdum . essek sudan gelene kadar ıslardım . sakaya bak :D :D :D :D: D:d:D:D
msnemden baskası konusmalarıma cevap yazıyo
- 1
- 2
eFeKenTLi sende ver odunu ver odunu .
arkadaş tanıdıklarına dalacak yarın
Arkadaşım birinin senin msn ini kullanıyor gibi görünmesi için program ya da scriptler mevcut.Diğer arkadaşların dediği gibi senin ev nonu bilen biri snn msnden de yazıyor hepsi bu.Eğer sen açmadan senn msn e giriyorsa o zman da şifreni almış demektir ama açamıyorsa bilki bbu prgoram yada scriptten birini kullan ıyor demektir.Oyun yapıyor yani telaş edecek birşey yok...
isletım sıstemın ne ? xp mı? xp ıse safe xp programı ıle uzakatan msn den yazanları engelleyebılırsın vede guvenlık duvarı ayarlarından uzaktan baglanı kaldır dene guncel bır antıvırus program ııle tarat bır programlamı baglanıyor yada sana aynı agdanmı baglanıyor acaba ? ortak net kullanıyormusun yada paylasım programları falan ama once hangı ısletım sıstemını kulllandıgını yaz belk ı ona gore cvp yazarızkesinlikle superr olmuş
vede ayrıca guncel msn kullan derım msn9 gıbı
ev telefonunuda cepe yonlendır arayan noyu gormek ıcın yada eve noyu gosteren tel tak sende onun ararsınpc yıde paylasıma kapat c ve dyı
eger ben bu ıslerden anlamam dersen arkadasın dedıgı gıbı savcılıga suc duyuusunda bulun senın bu komsun yada ag arkadasın dır kesı
internet security yazılımları internet üzerindeki anormallikleri görerek uyarır veya direkt olarak engeller.Yani internet üzerindeyken bağlantıdaki bütün sıradışı olan şeyleri görür ve durdurur.Dos dilinden birazda ip port vs dilinden anlıyorsan bu kişi sana yazarken başlatta çalıştıra cmd yaz entera bas.çıkan dos ekranında netstat -a ve netstat -b komutlarını kullanarak ip leri incele.
verırım odunu tabı elınde kapı gıbı telefon numarası var o numara bende olacak . gece kabusu olurum rasgele arkadasını ıslatmıycakkı o telefon numarı kıme aıttse ona . telekoma bır dılekce ıle o kısı hakkında bılgı verır zaten . bırde tanıdıgın varsa telekomda tamam .
- 1
- 2