msnm ve facemm hacklendi
- 1
- 2
konuyu kitliyebilir bir dahaki arkadaslara örnek olabilir Chip yöneticileri forumla ilgilenen arkadaslar.
Benimde bazi harfler klavyede olmadigi icin sorunum oluyor ama 3 sayfa ve inatla ayni sekil devam edenede hic bir sey denmemeside normal degil. Yabancilarin iyi seyleride var onlarida örnek verelim hep kötü seylerini örnek almamiza gerek yok.
ilk msg düzeltmesi icin uyari verilir, yapmazsa konu silinir yada atilir ingiliz, fransiz, alman forumlarina biraz bakin. En azindan ufak seylere dikkat edilirse Chip ortaminda daha güzel seyler olur bence.
özellikle bazi üyeler yardim istediklerinde 2 kelime ile aciklamaya kalkiyor burada karsiliksiz yardim etmek isteyenler salak aptalca zaman verip acikliyacak ama onlar 2 kelime ile üsenip gecistirecekler.
Bence forumda bazi seylerin uygulanmasida gerekli neticede bilgisayar dergisi forumu ögretim amacli bazi seylerede örnek olmasida gerekir.
söylediğiniz kelimelere braz dikkat etseniz iyi olur abartmayın bişeyi bin pişman ettiniz beniii üye olduğuma falan... beni tanımıosz hiç biriniz ama demediğiniz kalmadı ... türkçeyi bu kadar savunuosnz ama daha konuşmayı blmiosnz yeter bu kadar zaten daha cvp bile yazmcam ... özellikle mancukyhaa ve erhan ...szde daha bşy demesenz iyi olur gerçekten çok saçma konuşuosnz.....
mancukcu :)
Serdar abi bu foruma yeni kaydolanlar niye hep kaşınıyo
Türkçeden aciz arkadaşımıza da birşeyler söylemek istiyorum:)
-Şifresini kaybeden bir bilgisayar programcılığını nasıl okuyorsun anlamadım :)
-Serdar abi haklıymışsın yav sadece diploma kağıt parçasından ibaret diplomaları hakkıyla verselerdi ohoo :)
-Başlat / çalıştır/dxdiag/ekran oradan ekran kartının modelini öğrenebilirsin Bilgisyar Programcılığını okuyan Türkçeyi yazmayı(!)bilmeyen arkadaş
- 1
- 2