msnm ve facemm hacklendi

HPQ-User
15-12-2009, 21:28   |  #1  
OP CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 29
30,996 mesaj

kubra sormuş:
msnmi hacklediler ardından hemen facemin şifresini değiştirdimm ama yeni şifremide hacklendi napablirm nasıl geri şifremi öğreneblrm??????????

Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows XP
Sistem Özellikleri:
cual core duo2
xp

İnternet Tarayıcı: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; tr; rv:1.9) Gecko/2008052906 Firefox/3.0

mancukya
15-12-2009, 23:02   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 4
2,844 mesaj

nerelisin isparta. anne ismi fatma, ayse en sevdigin hayvan kedi köpek bu kadar basit gizli sorulara cevap verirseniz size mustahak bile ilk calindiginda hesabinda herseyi düzeltmeyi akil etseydin calamazlardi.
Msn hack olayi fake mail ve gizli soru yöntemi harici basit degil ama iste cevrenizdeki arkadaslariniz sizi böyle oynatiyor bir kisinin 3 4 bilgisi ile zaten sifresi gizli sorudan bulmak basitlesiyor

kubra92
15-12-2009, 23:15   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj

yhaaa gizli yanıtımı bilmesine imkan yok çnkü çççok saçma bşy koymştmm... proğramla falan öğrenmiş olmalıı çokmu basit yhaa böle gizli yanıtı blmden msn hacklemek ???

mancukya
16-12-2009, 01:26   |  #4  
Yıllanmış Üye
2,844 mesaj

muhtemelen gizli sorunu degistirmemisdir ayni sekilde siteden dene belki fazla kurcalamadiysa alirsin ama herseyi degistir bu arada baska turlu pcne sizmis olabilir onun icinde makineni temizlemen gerekiyor.
Ayrica bence türkce harflerin bazilari yok sende var dogru yaz bari nasil türkce o.

Son Düzenleme: mancukya ~ 16 Aralık 2009 01:26
kubra92
16-12-2009, 08:54   |  #5  
Taze Üye
14 mesaj

sende bana çözüm bulmaktan çok azarladın resmen =)=) nasıl yazıosn doğru yaz , şifreni kolay yaparsan tabii alır...=)=)) msnde alışkanlık oldu die öle yazıorum =)=) facemm şifresini söledi ama msn kaldı neyse bana facete yeter=) ynede tşk ederm.....

bektash
16-12-2009, 12:57   |  #6  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,997 mesaj

Kim yaptıysa, Yapanıda kesin bilmen gerek. çevrenden birisi olduğu kesin.. facebook şifremi  verdi live messenger şifremi vermiyor deyip birde burada yardım istemen bana mantıksız geldi...

mancukya
16-12-2009, 14:10   |  #7  
Yıllanmış Üye
2,844 mesaj
Alıntı: kubra92  
sende bana çözüm bulmaktan çok azarladın resmen =)=) nasıl yazıosn doğru yaz , şifreni kolay yaparsan tabii alır...=)=)) msnde alışkanlık oldu die öle yazıorum =)=) facemm şifresini söledi ama msn kaldı neyse bana facete yeter=) ynede tşk ederm.....
ingiliz ve Fransiz forumlarina giriyorum su tarz konusmalar yapani direk banliyorlar yazik ya su yaziya ve konusma tarzina bak. arkadasin dedigi gibi onu verdide onu vermedi falan ne olduguda belirsiz

kubra92
16-12-2009, 14:56   |  #8  
Taze Üye
14 mesaj

ben burda bi soru sordum size ama siz maşallah sorumdan çok yazmama vekonuşmama takıldınz..... kimin şifremi aldığımı bliorum zaten önemli olanşifremi geri almaktı ve nasıl alablirim die sordumm ... face şifremisöledi ewet ama istese yine öğreneblrmiş nasıl engelleyeblrim diesormak istemştm..nasıl istersem öle yazarımm bunun sizi ilgilendrdiğini sanmıorm ....çok yardımcı oldunz tşkkler

Blackinred
16-12-2009, 20:42   |  #9  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
356 mesaj

Öncelikle tekrar öğrenebileceğini söylüyorsa sistemine bir zararlı bulaştırmış ya da sistemine girmenin bir yolunu bulmuştur. Yapman gereken ilk olarak Kaspersky internet security 2010'u yüklemek ve sistemini taratmak. Programda firewall olduğu için de sistemine sızılmasını engellemiş olursun. Hotmail şifren için şurayı mutlaka oku; https://www.chip.com.tr/forum/cal ... n-video_t87465.html
Facebook kullanmadığım için bir şey söyleyemeyeceğim ancak eğer hacklenen hotmail adresin facebook'a giriş yaptığın adres ise o zaman oradan facebook bilgilerine ulaşabilir tabii ki. Durum böyleyse önce e-posta hesabını kurtardıktan sonra facebook'a giriş yaparken şifremi unuttum kısmından şifrenin hesabına gönderilmesini sağla ve her iki hesabında da şifrelerini oldukça karmaşık yap. Örneğin; Gy/y64?(]bksOj gibi bir şifreleme olabilir. Şifreni bir kağıda yazarsan ya da metin belgesine kopyalarsan da unutma gibi bir sorunun olmaz.

PcMaKeR
16-12-2009, 21:02   |  #10  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
8,935 mesaj
yhaaa gizli yanıtımı bilmesine imkan yok çnkü çççok saçma bşy koymştmm... proğramla falan öğrenmiş olmalıı çokmu basit yhaa böle gizli yanıtı blmden msn hacklemek ???
Türkiyeden mi giriyorsun yoksa Türkçeyi mi öğrenmeye çalışıyorsun.
Ayıp ayıp. Yardımcı olayım diye girmiştim ama sana meb yada yök. yardımcı olsun.

Biraz daha dikkat edin Türkçemize.

Yazık...

kubra92
16-12-2009, 21:26   |  #11  
Taze Üye
14 mesaj

[url=../kisisel/73518/]Blackinred[/url]  tşk ederimm... tek soruma cvp veren sensn zaten .. diğerleri genellikle yazmamla ilgileniolar..Bana acımana gerek yoq ben memnunum halimden eminim sizden daha gzl konuşuorumm.. en azından okulumu münazaralarda 1. yaptımm.... bu sadece bi yazıı bişeye bu kadar takılıpp kalmayınn derim... zaten üyeliğimi iptal ederm bndan snra yardım eden herkese tşk ederim

Erhan Tiryakioğlu
16-12-2009, 21:34   |  #12  
Erhan Tiryakioğlu avatarı
Yıllanmış Üye
4,716 mesaj

Yüksek ihtimal çok Tanıdık biri Belkide IP'ni Bulup Keylogger Gibi bir Program İle Şifreni almıştır ...
Ardından ise Face book Şifrenizi Değiştirince Msn E-posta Olarak Yeni Şifreniz İletilmiştir ... Şifremi unuttumu Deneyin ...

Ayrıca Türkçe'yi Katletmemenizi Rica Ederim Kolay Gelsin, geçmiş Olsun ...

PcMaKeR
16-12-2009, 21:57   |  #13  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
8,935 mesaj
[url=../kisisel/73518/]Blackinred[/url]  tşk ederimm... tek soruma cvp veren sensn zaten .. diğerleri genellikle yazmamla ilgileniolar..Bana acımana gerek yoq ben memnunum halimden eminim sizden daha gzl konuşuorumm.. en azından okulumu münazaralarda 1. yaptımm.... bu sadece bi yazıı bişeye bu kadar takılıpp kalmayınn derim... zaten üyeliğimi iptal ederm bndan snra yardım eden herkese tşk
Okul ile burada farklı dil mi konuşuluyor. Ne zamandan beri Internet Türkçesi - Normal Hayat Türkçesi kavramı oluştu. Bana ne okulundaki başarından. Senin internetteki tavrından başkalarıda örnek alıyor hevesleniyor bende böyle yazayım nolacak diye.

Birazcık kendiniz olun. Türkçeyi katletmeyin. Okullarda o dersi öğretmek için ne kadar uğraşıyor öğretmenler. Hala da öğretmen açığı var Türkçe için...

Birazcık düşünmek zor değildir...

loseface
16-12-2009, 21:57   |  #14  
loseface avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,757 mesaj
[url=../kisisel/73518/]Blackinred[/url]  tşk ederimm... tek soruma cvp veren sensn zaten .. diğerleri genellikle yazmamla ilgileniolar..Bana acımana gerek yoq ben memnunum halimden eminim sizden daha gzl konuşuorumm.. en azından okulumu münazaralarda 1. yaptımm.... bu sadece bi yazıı bişeye bu kadar takılıpp kalmayınn derim... zaten üyeliğimi iptal ederm bndan snra yardım eden herkese tşk
msnde hiç konuştumu onunla en basitinden onunla bir dosya alış verişi yaparken cmdden netstat komutuyla ıp ni öğrenir sistemin açıksa ıpscanner gibi bi programla  ile sistemine girer.keyglorer basar çalar bu kada basittir:)
(basit gözüküyo daha doğrusu)

Birde ingilizce dersinde inglizce küfrederiz yazılışı okunuşu farklı diye ileride Türkçemize küfredilmesini istemiyorsak biraz önem biraz

kubra92
16-12-2009, 22:47   |  #15  
Taze Üye
14 mesaj

ben böle yazıorumm kimse karışamaz herkesin kendi iradesi war kimse bu kız böle yazıo bnde böle yazcam demez merak etmeyin...
burdaki amaç okuldaki başarımı sölemek değildi tabiki.... ben gayet güzel konuşurm gerektiğinde buu vurguladım ama anlayana ...yazım şeklimde böle değiştirmeyide dşnmüorum ....başka eleştircek olan varsa buyrun ...

PcMaKeR
16-12-2009, 22:54   |  #16  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
8,935 mesaj

Hım İletişim bakanlığına dilekçe verelim. Böyle konuşanların iplerini alıp tekrar ilk okul 1. sınıfa göndermek gerekir diye kanun çıkarttıralım. Bize saygın yoksa Türkçe ye saygı duy. İşine gelince Türkçe konuşma.

Sırf bu şifreyi böyle konuştuğun için bile çaldırmışsındır sen. Artık çalan kişiyede yazarsın şşiiffremi çlmıcakkkdın.. diye.

Biraz saygı duy. Seni örnek alanları düşün.

Klavye kursları falan var Şu devletin kursları var, halk eğitimde falan. Ordan alabilirsin. Okulda başarılıysan Klavyede başarısızsın demektir.

kubra92
16-12-2009, 23:05   |  #17  
Taze Üye
14 mesaj

yooo =) klavyemde çok iyidir sizden iyi en azndan ... braz sinir konuşablrm ewet benm tercihim oda... bu arada bn zaten blg bölümü okuorumm gerek yoq yanii

PcMaKeR
16-12-2009, 23:21   |  #18  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
8,935 mesaj
yooo =) klavyemde çok iyidir sizden iyi en azndan ... braz sinir konuşablrm ewet benm tercihim oda... bu arada bn zaten blg bölümü okuorumm gerek yoq
Sen okuyorsun ben diplomamı aldım Bilgisayar programlamadan, iki sene sonrada çift üni bitireceğim inşallah. Beni bilmediğin için klavyemin iyi olup olmadığını bilmeden konuşmamanı rica ediyorum. Ama hiç sen gibi yazmıyorum. Neyse Bu uzar gider böyle.

İlerde yazdığın programlarda yazım hatasını müşteri kaldıramaz! İş vereninde kaldıramaz. Ben en azından sektördeyim.

Erhan Tiryakioğlu
16-12-2009, 23:25   |  #19  
Yıllanmış Üye
4,716 mesaj
yooo =) klavyemde çok iyidir sizden iyi en azndan ... braz sinir konuşablrm ewet benm tercihim oda... bu arada bn zaten blg bölümü okuorumm gerek yoq
Saygısızlığın Lüzumu Olmadığını Biliyorsunuz Hanfendi em Suçlıu Hemde Güçlüsünüz Bir Şey Yaazmayacaktım ancak Bukadarıda Fazla ... unutmayın ki DİLİ OLMYAN BİR mİLLET MİLT DEĞİLDiR ! ...

kubra92
16-12-2009, 23:29   |  #20  
Taze Üye
14 mesaj

sende bnm hakkımda hiç bşy blmediğin halde bayaa bşy söledinn ama neyse ... snada başarılarrr ......
erhan beyy:
saygszlık kmseye  yapmdm yapmamda.. sadece siz abarttınz benm konuşmam böle değil yazmam böle diorum ama anlamamakta ısrar ediosnz siz blrsnz. bnm için önemli olan hızlı yazablmek  ama yne sölüorm bnm tercihim böle yazcam .....yeterli bence bu kadar

PcMaKeR
16-12-2009, 23:31   |  #21  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
8,935 mesaj

Senin için problem değilde okumada problem. birde onu mu çözeceğiz.
neyse biz mesajı verdik. Sen birde programlama okuyorsun ama şifre çaldırıyorsun ilginç şaşırdım şimdi.

kubra92
16-12-2009, 23:33   |  #22  
Taze Üye
14 mesaj

ewet okuma problem olablr oda bnm sorunum değil neyse daha bşy yazmm sizde anlamakta zorluk çekmezsnz =)=)=) kib

Erhan Tiryakioğlu
16-12-2009, 23:35   |  #23  
Yıllanmış Üye
4,716 mesaj

Şu An Bile Saygıızlık Yapıyorsunuz "TÜRKÇE'YE" !!! Ayıp ya Ayıp İşte sizin Gibilier Yüzünden Türkçe'miz Böyle Rezil oluoyr Siz böyle Devam din size Diyecek bir Laf Bulamıyorum okadar Seviyesizce konuşuyorsunuz ki kendinizden utanmanız gerekirken kimse karışamaz diyorsunuz tamam karışmıyoruz kendinizi iğrenç bir duruma düşürün siz size kolay gelsin ...

Erhan Tiryakioğlu
16-12-2009, 23:36   |  #24  
Yıllanmış Üye
4,716 mesaj
Alıntı: PcMaKeR  
Senin için problem değilde okumada problem. birde onu mu çözeceğiz.
neyse biz mesajı verdik. Sen birde programlama okuyorsun ama şifre çaldırıyorsun ilginç şaşırdım şimdi.
Ayrıca neyse çaldırdı diyelim daha bunu almayı bilmiyor ilginç ...

PcMaKeR
16-12-2009, 23:41   |  #25  
PcMaKeR avatarı
Yıllanmış Üye
8,935 mesaj
Alıntı: Erhan Tiryakioğlu  
Ayrıca neyse çaldırdı diyelim daha bunu almayı bilmiyor ilginç ...
O değilde aşırı baskı mı uyguladık. İnsanları kızdırmaktan zevk almıyorum ama böyle hatalar görünce dayanamıyorum.

Arkadaşımız bilir :P Snytax Error. Visual Basicte çok olur.