Arkadaşlar, telefonu(xperia sola) usb ile bilgisayara bağlayınca MTP USB aygıt sürücücüsü yazılımı yüklenmiyor, bundan dolayı telefonumu bilgisayarda göremiyorum, pc companion da telefonu görmüyor. 2 farklı bilgisayarda da denedim fakat sorunu çözemedim nedir bu mtp aygıt hatası anlamadım. hataya aşağıda resimlerden bakabilirsiniz.
MTP USB aygıtı yüklemesi başarısız Lütfen Yardım
Telefonun için yapılmış bir yazılım olabilir. Erricson hakkında bir bilgim yok fakat örneğin Samsung'da New PC Studio adlı bir program var telefonu gören, bir şey aktarılabilen bir program. Sizin telefon için de vardır. Kullanıcı klavuzunda yazar veya biraz araştırsanız bulursunuz.
sony sayfasında pc companion en son sürümünü indirip deneyin.
emreke kardeş masaüstündeki adobelerin firework dreamviwer flash photoshop programlarının setuplarını atabilirmisin?
MTP yani media transfer protocol taşınabilir meyda yürütücüleri için tasarlanmış ortak bir protokoldür, Sony'e has bir bağlantı türü değildir. MTP Windows media player'a ihtiyaç duyar eğer devre dışı bıraktıysan yada eski sürümlerden birini kullanıyorsan bu hatayı alırsın, diğer bir olasılık ta sistemin telefonu yanlış tanımlaması olabilir bu durumda pc companion kurarak Sony driverlarının düzgün kurulmasını sağlayabilirsin.
http://www.sonymobile.com/tr/tools/pc-companion/