Muhteşem Yüzyıl'a Çığ Gibi Tepki !

tt35
14-01-2011, 21:54   |  #26  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
125 mesaj
Alıntı: Unkn0wn  
Ben bu diziyi gerçekçi  buluyorum.daha fragmanı grüp filmi izlemeden önyargılar yağdı.
çoğu diziden rahatsız olanlar osmanlıda bulunan haremden niye rahatsız olmuyodu ????
gerçeklerin kabul edin osmanlı çok başarılıydı ama haremin saçmalığını bu başarının altında görmezden gelmeyin

iyi seyirer :)))))))))))))))))))
adamlar at sırtından inmemişki harem görsün !

Y.İ.Ğ.İ.D.O.
14-01-2011, 23:01   |  #27  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 14
3,152 mesaj

ALLAH Aşkına OSMANLI DEVLETİ Padişahları kadına düşkün birileri olsalardı bu devlet bu kadar ilerleyebilir miydi?

Bu Sadece Dizi, gerçek değil diyenleri görünce tepem atıyor ya!

Dikkatinizi Çekerim arkadaşlar Bu dizide canlandırılan pis sahnelerde oynatılan gerçeklerle uzaktan yakından alakası olmayan kişi Ahmet, Mehmet değil
KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN

Basbaya OSMANLI DEVLETİ'ni Karalamak için geçmişle alakalı en ufak bilgisi olmayan kişilerin(ki çoğu insan bu kişiler arasında maalesef) beynini yıkamak.

tt35
15-01-2011, 08:16   |  #28  
OP Yıllanmış Üye
125 mesaj
Alıntı: Y.İ.Ğ.İ.D.O.  
ALLAH Aşkına OSMANLI DEVLETİ Padişahları kadına düşkün birileri olsalardı bu devlet bu kadar ilerleyebilir miydi?

Bu Sadece Dizi, gerçek değil diyenleri görünce tepem atıyor ya!

Dikkatinizi Çekerim arkadaşlar Bu dizide canlandırılan pis sahnelerde oynatılan gerçeklerle uzaktan yakından alakası olmayan kişi Ahmet, Mehmet değil
KANUNİ SULTAN SÜLEYMAN

Basbaya OSMANLI DEVLETİ'ni Karalamak için geçmişle alakalı en ufak bilgisi olmayan kişilerin(ki çoğu insan bu kişiler arasında maalesef) beynini yıkamak.

çok iyi açıklamışsın kardeş :)

ozkansnr
12-10-2011, 00:38   |  #29  
Taze Üye
7 mesaj

Dizileri gerçeği birebir yansıtmamakla eleştirenleri anlamıyorum. eninde sonunda dizi kurgulanmış bişidir.
bence keyifle seyredilebilcek ender dizilerden.