Fifa 2010 çıktı arkadaşlar hayırlı olsun.Oyunun boyutu 7.02gb....
Minimum
Windows XP (SP2) / Vista
Processor: 2.4 GHz single-core
RAM: 512 MB (XP) / 1 GB (Vista)
Video card: Geforce 6600 / Ati Radeon 9800 Pro
VRAM: 128 MB
HDD: 7 GB
Önerilen
İntel CPU : Core 2 Duo T7700 2.4GHz
AMD CPU : Athlon 64 X2 Dual Core 4200+
Nvidia : Geforce 7800 GS
ATI : Radeon X1800 Series 256MB
RAM : 2 GB
Müjde!!Fifa 2010 çıktı!!
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.teşekkürler hadi bakalım :)
sistem özellikleride fena değil..ama ilk oyun çıktığında böle hatalar oluyor..sistem gereksinimlerini fazla açıklıyorlar..örnek : fifa 09 da 3 gb ram tavsiye ediliyordu fakat ben 512 mb ram ile oynuyordum..tamam kasma oluyordu ama oyunu oynuyordum..o kadar da zararı yoktu yani..
fifa 2010 da inşllah öle olur :D
yoksa , fifa 09 un kastığını söleyenler ve o yüzden de fifa 08 i oynayanlar fifacılar , 2010 u yüklemeyecek bile !
teşekkürler hadi bakalım :)sistem özellikleride fena değil..ama ilk oyun çıktığında böle hatalar oluyor..sistem gereksinimlerini fazla açıklıyorlar..örnek : fifa 09 da 3 gb ram tavsiye ediliyordu fakat ben 512 mb ram ile oynuyordum..tamam kasma oluyordu ama oyunu oynuyordum..o kadar da zararı yoktu yani..
fifa 2010 da inşllah öle olur :D
yoksa , fifa 09 un kastığını söleyenler ve o yüzden de fifa 08 i oynayanlar fifacılar , 2010 u yüklemeyecek bile !
Evet fifa 09dan itibaren bişeyler oldu gereksiz bir takılma ,zorlanma gibi bişey var oyunda buda öyle zaten demosunu oynadım yani pc'mden değil pcmin kasması imkansız.
demo su bende ilk kurduğumda kasmıştı..sonrasında oyunun ayarlarında yaptığım bir kaç ayar ve sistemimi optimize etmem sonucu ortadan kalkmıştı..sorunun nerden olduğu ben anlamamıştım ama şimdi sizin yorumunuzla belli oldu..
demo su belki öledir diye düşünüyorum..bakalım şuna da sonra karar verelim :)
fifa da oyunmu? ezildi ezildi son şans artık. buda tutmazsa iflas başlayacak fifada.
arkadaşlar oyunun tam sürümümü çıktı yoksa demosumu?
bildiqim kadarıyla Ekim de çıkacak ama !!
paketin resmini koymuş arkadaş tam sürüm herhalde.
hayır araştırdım henüz hiç biyerde yoq full sürümü?
HEP DEMO..
FIFA en iyisi grafik ve lisans açısından pes le arasında büyük uçurumlar var. ayrıca pes oyuna ekladiği tek şey oyunu yavaşlatması , fifa da bir sürü yenilik geldi ve chelsea ile oynamak var ken kimse london fc ile oynamak istemez ve master league saçmalığı ayrı bir dert maç kazanınca puan alıyorsunuz çok saçma.
FIFA en iyisi grafik ve lisans açısından pes le arasında büyük uçurumlar var. ayrıca pes oyuna ekladiği tek şey oyunu yavaşlatması , fifa da bir sürü yenilik geldi ve chelsea ile oynamak var ken kimse london fc ile oynamak istemez ve master league saçmalığı ayrı bir dert maç kazanınca puan alıyorsunuz çok saçma.Şimdiden söyleyim pc versiyonları için konuşuyorum,Grafik açısından evet büyük uçurum var.Fifa tam bir pastel boya, pes in grafikleri tartışılmaz derecede güzel fifaya göre.Yani bu bariz ortada.Lisans konusunda çok haklısınız.FIFA herzaman önde oldu bu konuda, ama benim için çokda büyük bir dert değil.
Master leauge mod da oldukça eğlenceli.Özellikle yarattığımız takımları online da bile oynatabiliyoruz.Bi süre sonra sıkıyordu master mod ama bakalım neler getirmişler.Artık puan felan yok, pes 2010 ile birlikte euro para birimine geçildi.
Pes 2010 warken fifa 2010 fazla tutulmaz zaten eskisi kadar çok oynanmıyor fifa
Arkadaşlar test edildi oyun full forum yöneticisi olan bazı arkadaşlarım kurup denemiş oyun için berbat diyorlar.Ama oyun full.Forumlardaki linklerde de dosya boyutu 7.4 gb falan....Ayrıca oyunun pc versiyonu dışında ps2 ve xbox360 için olan sürümleride yayınlandı arkadaşlar.