Şimdi Mushkin markası sadece hafıza modülü üzerine kurulu bir şirket. Özellikle Mac ve sunucu sistemlerine dağıtım yapıyorlar. Yurtdışında ise Kingston'dan çok çok daha fazla tavsiye ediliyor sıkı oyuncular tarafından - zira hız aşırtma başarıları epey yüksek. Yanlız ülkemizde - birebir bilgim geçen seneden kaldığı için bu markayla ilgili, şu anki güncel durum nedir bilemiyorum - servis konusu oldukça sıkıntılı idi. Çok üst seviye ve Kingston'un belleklerine nal toplatan modelleri olsa da, düşük kalite üretimli serileri de var ve özellikle ülkemize getirilen bazı serilerde kalitesizliğin mevcut olduğunu da görmüştüm (Aynı her verbatim boş dvd serisi kalitesinin birbiriyle birebir aynı olmaması gibi). O yüzden önerim, satıcı firma ile iletişime geçin ve olası bir sorunda iade/değiştirme için sizi ne kadar bekleteceklerini öğrenin satın almadan önce. İnternete baktığımda şu anda, görüyorum ki bazı arkadaşları 4-5 ay bekletmişler değişim için. Gerçi bu durum Mushkin'e özgü değil, herkesin bildiği markalarda da karşılaşılabiliniyor.