mustafa koç'un cenazesine katılacaklara tavsiye

samet61
21-01-2016, 13:08   |  #1  
samet61 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
243 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2015

malum koç holding yönetim kurulu başkanlarından mustafa koç 21 ocak 2016 tarihinde kalp krizi geçirip hayata gözlerini yummuştur.

kendisi aynı zamanda eski patronumdur pek bir severim.

şimdi herkesin kafasında tek bir soru işareti kaldı cenazeye katılsam mı? katılmasam mı? katılsam acaba ne giyerim? ne giymeliyim?

alt tabaka ve üst tabakaya hitap edecek tavsiyelerdir.

-siyah gözlük şart olmazsa olmazlardan yoksa da kadıköy eminönünden bir adet edinin rezil olmayın

-bayanlar için çok açık kıyafet giymeyin mesela hava soğuk malum, "ya ama teşvikiye ye de parkayla gidilmez mini giymeliyim" demeyin götünüz donar

-araçla gitmeyin sizden daha zengin insanlar araçlarını valeye verip cami önünü zaten yıldızlar geçidi markalarla sıralamıştır.

-taksiyle gidin çıkışta onun hakkında hikayelerinizi paylaşacağınız ortamlarda elinizde bir kaç kadeh viski mutlaka olacağı için çıkışta alkollü olmayın.

-kendisini tanımıyor bile olsanız ali koç'a sarılıp hüngür hündür ağlayın ortamlarda sizin onun çok yakın arkadaşı olduğunuzu sanacaklardır.

-hava soğuk malum sadece ayakkabılarınız tam net olarak ortaya serileceği için en kaliteli ayakkabınızı giyin renkli olabilir dikkat çekin ve cenazenin yıldızı siz olun. sonrasında gelsin iş teklifleri