Age of empire 3 hem osmanlı da var :
http://download.microsoft.com/do ... ed4ad77fe/setup.exe
özelllikle linki kaldırmadım çünkü Microsoft illegal olmaz .
Age of empire 3 hem osmanlı da var :
http://download.microsoft.com/do ... ed4ad77fe/setup.exe
özelllikle linki kaldırmadım çünkü Microsoft illegal olmaz .
ban yemek istemiyorsan bunları bir an önce sil..
öncelikle 2 kere günaydın
1. oyun çıkalı yıllar oldu ve osmanlı o zaman da vardı hatta ms müzeye koyacak oyunu
2. illagal paylaşım yasaktır
halen ogrenemedinizmi dusmanlarinizi.Oyunlarin yeni gozdesi artik Turkiye olur ermeni soykirimini anlatan oyunlari oynayip assian createdeki gibi Turk oldurmeye devammi ediceniz.
Emin misin illegallığından çünkü download.microfost yazıyor?
Ben bu oyunu AMIGA bilgisayar zamanında oynamıştım. (1995)
Şimdi SETTLERS çeviriyom.
Microsoft Linki legal zaten ama serial vermek illegal bi paylaşım.
Bu arada günaydın oyun benimle yaşıt nerdeyse :P
eski olduğunu biliyorum o zamanlar adını bilmiyodum bu oyunun yeni buldum ayrıca ben hayatımın banını yemiş kardeişim ..
tabii bizi köpek saymalarından hoşlanıyorsan o ayrı konukanuni sultan süleymanı katliamlardan kurtarıon amele sumugufare suratlı namussuz
biz asssassin's creed den bahsediyoz
Son Düzenleme: Street Fighter The évil ~ 04 Ocak 2012 13:32
http://youtu.be/dFJfPxYonVMKonu age of empires olarak açılmış+biz asssassin's creed den
[url=youtu.be/dmESrFuw0Kk]youtu.be/dmESrFuw0Kk[/url]
Videoyu izlerseniz bizleri iki yumrukla işi biten güçsüz insanlar olarak göstermişler.
tmm yha kess amele
önceki yorumlardakı arkadasa cvp verdım sen yamandın hemen
lan gawat bak çocuk ben hugoboss a cvp yazdım sende sülük gıbı yapıştın ınsanı çıleden çıkarmayıın görende sımdı beni haksız seni haklı gorucek.....
ben hugoboss a cvp yazdım sende sülük gıbı yapıştın ınsanı çıleden çıkarmayıın görende sımdı beni haksız seni haklı gorucek.....Yaş kaç?
(Benim mesajımı alıntılayıp Hugoboss arkadaşa küfür etmeyi başardın.Guniess bürolarından en küçük internet kullanıcısı ödülünü alabilirsin)
Birileri hala assassin's creed de türk öldürüon diyo bunu söyleyenlerin çoğu zaten oynamamış oyunu Oyunda Sultan süleymanın hayatını kurtarıon süleymana sırt çeviren arkasından bizansla iş çeviren tarık ile ahmet i öldürüp bizans padişahını gebertip disk alıyoz...Biz burda TÜRKLERİ Mİ ÖLDÜRÜYOZ HA???
Birileri hala assassin's creed de türk öldürüon diyo bunu söyleyenlerin çoğu zaten oynamamış oyunu Oyunda Sultan süleymanın hayatını kurtarıon süleymana sırt çeviren arkasından bizansla iş çeviren tarık ile ahmet i öldürüp bizans padişahını gebertip disk alıyoz...Biz burda TÜRKLERİ Mİ ÖLDÜRÜYOZ HA???Detroidin saçmalığını salla(türk öldürme yok);
youtu.be/dmESrFuw0Kk
OYUNUN IÇINDE TURK HALKI GUCSUZ GOSTERILMIS.Hala anlamadınız mı?
Birileri hala assassin's creed de türk öldürüon diyo bunu söyleyenlerin çoğu zaten oynamamış oyunu Oyunda Sultan süleymanın hayatını kurtarıon süleymana sırt çeviren arkasından bizansla iş çeviren tarık ile ahmet i öldürüp bizans padişahını gebertip disk alıyoz...Biz burda TÜRKLERİ Mİ ÖLDÜRÜYOZ HA???hele şükür bi "insan" cvp yazdı ewet kardes haklısın önce ki yorumlara bak
dikkatli bakın bakalım kufur mu etmısım
seNi aDam eDerdim ama çoktaN köpek oLmuşsun, ne luzmu var
nightfight bu lafımda sana
parazit yapma çekil aradan çorap niyetine giyerim seni. Koca Karı gibi Laf Yapacagına Delikanlı Gibi işini yap!