UHARCGUI v3.06 (2005-11-24) programını çok övüyorlar bende inirdim. kurduktan sonra denemek için 434 MB lik turbo delphiyi bu porg ile zipledim. 434 den 420 mb ye kadar düştü. fakat açıklamalarında ise 1500 mb lik bilgiyi 1 cd ye sığdırabildiği söyleniyor prog. hakkında yeterli bilgisi olan varsa. yardımcı olursa TŞK ederim.
http://mulder.dummwiedeutsch.de/ ... _GUI.2005-11-24.exe(1.5MB)
(1.5MB)
http://www.forumturka.net/forum/archive/index.php/t-36082.html
Müthiş Zip miş
Tam chip online'lık konu dostum.Doğru yerdesin.
sıkıştırması çok iyi olabilir ama bence programları değilde word dökümanlarını, resimleri vs. gibi şeyleri o kadar çok sıkıştırabilir. sende denemişsin zaten program sıkıştırmasında o kadar etkili değildir
Ama arkadaşım istanbuldaki arkadaşı ona msn den Vista göndermiş (zipli 14 mb olarak) dosyayı çıkartıncada 1700 mb ye kadar çıkmış. o nasıl oluyo. sizce başka zipleme metodumu.
geçecen kgb archiver en iyi sıkıştıran program
daha sonrada winrar
eger 2 gb. ramin varsa 2 gb. ı 300 mb. a sıkıştıran dünyadaki tek program kgb archiverdir.
kgbarhiver ilk defa duydum. memnunsunuz değilmi tüm dosyaları müthiş bi şekilde sıkıştırıyordur umarım. deneyeceğim uharc ı kaldırıdım. bide buna bakalım
walla kgbarchive yi 680 mb lik doyada denedim 320 286 mb ye kadar sıkıştırdı. uhar ise 610 a kardar düşürmüştü. artık ince aryarları falan varda ben mi bilmiyom. ama bana kalırsa uharc dediğin gibi halt etmiş.... tavsiyem KGBarchiver dir.
KGB archiver'ı tercih ederim.
UHARC o kadar iyi değil
BOOMFUNKMCS bir denesen KGB yi.
Recep'e katılıyorum. 7-zip çok başarılı bir program. Gözden kaçırmayın..
Çok düşünceli bir insansın Recep :)
Ufak bir teste başladım:
KGB Archiver ile kulladığım Portable Opera dosyasını sıkıştırıyorum...
Dosya Boyutu: 10.225.682 Bayt
------------------
KGB Archiver
Sürüm:1.2.1.24
Arabirim: 2/10
Özellikler:5/10
Sıkıştırma: Maximum
Evet KGB Archiver daha başlangıçta çöktü..Visual C++ Runtime Error...
------------------
KGB Archiver
Sürüm:2.0.0.1
Arabirim: 6/10
Özellikler:7/10
Sıkıştırma: Maximum
Evet KGB Archiver tamı tamına 1:30 saatlik işlem sonunda sistemi adeta kilitleyerek ve 1 GB RAM'i sömürerek dosyamızı 5.073.742 bayt yapmayı başardı.
------------------------------
Sürüm:Winrar 3.70 Beta 6
Arabirim: 8/10
Özellikler:8/10
Sıkıştırma: Maximum + Solid
1 dakikadan az bir sürede 5.460.178 bayt a indirebildi dosyayı.
---------------------------------------
Arkadaşlar 7zip,winZip ve Uharc'ı KGB'nin yediği zamndan dolayı test edemedim...kusura bakmayın...
Sonu: Winrar'dan şimdilik şaşamayın...
kgb gerçektende felaket sıkıştırıyor ama şıkıştırılan dosya açılmıyor nasıl açarız
kgb ile açıyorsun
nasıl sorun yaşıyonuz anlamadım ya
ben kullanıyorum Winrar ile birlikte.
ama düşünsene office 2007 yi 50 mb. yapıyor.
ben office 2007 yi böylelikle msn den
istanbula gönderdim ve kgb ile saglam bir şekilde açıldı.