Mutlaka İzleyin
bununla benzer bir video chip DVD şubat sayısında verilmiş
ama yinede ilginç bir video
saygılar...
vay be. mermeri erittiğini de çok duydum ama onu denememiştim...
işin ilginç tarafı şu.Acaba mentosu yutup sonra üstüne 1 bardak cola içsek ne olur?Denememenizi tavsiye ederim.
Bizim bir arkadaş farklı bir kireç i kola şişesine koyuyordu (şişe boş)
sonra da şişeye su koyuyordu ve kapatıyordu...bir kaç saniye sonra boooooooom
LiL_CaTişin ilginç tarafı şu.Acaba mentosu yutup sonra üstüne 1 bardak cola içsek ne olur?Denememenizi tavsiye ederim.güzel öğüt
bug_lavacıBizim bir arkadaş farklı bir kireç i kola şişesine koyuyordu (şişe boş)Bu konuyu form da arama yaparken buldum biraz geç oldu ama cevap yazmak istedim.
sonra da şişeye su koyuyordu ve kapatıyordu...bir kaç saniye sonraSizin farklı bir kireç dediğiniz şeyin adı KARPİT taşı olsa gerek. Su ile birleşince ASETİLEN gazı açığa çıkar kapalı bir ortamda ise bir basınç oluşturur. eğer çok fazla KARPİT kullanılırsa ve su ile beslenirse bir kazanı bile patlatabilir.
Sonuç olarak arkadaşının yaptığı çok tehlikeli birşey ayrıca çok küçük bir alev ilede hemen yanabilir.
Bu gazda genelde oksijen kaynaklarında kullanılır.
LiL_CaTişin ilginç tarafı şu.Acaba mentosu yutup sonra üstüne 1 bardak cola içsek ne olur?Denememenizi tavsiye ederim.Yarın deneyeceğim :) Beni bi merak sardı :)
samet1986Midene çok zarar verebilirsin..Hattta asitten yanabilir..LiL_CaTişin ilginç tarafı şu.Acaba mentosu yutup sonra üstüne 1 bardak cola içsek ne olur?Denememenizi tavsiye ederim.Yarın deneyeceğim :) Beni bi merak sardı :)
Ya da köppükler midenden tekrar ağzına gelebilir..
Benim tahminlerim bu yönde..:))