Arkadaşım diğer arkadaşlar gerekli olan tüm oyunların tavsiyelerini yapmışlar ama bende arşivde 50 tane oyun bulunduran biri olarak o arkadaşların dediklerine açıklama ,yorum getirerek devam edeyim ;)
1-Salt savaş istiyorsan COD 4, COD 5,COD 6,COD 7, MOH 2010,BAD COMPANY 2 (MOH 2010 VE BAD COMPANY 2'nin savaş ve silah sesleri çok harikadır)
2-BİLİMKURKU SAVAŞ istiyorsan :) CRYSİS 1 ,CRYSİS WARHEAD,CRYSİS 2 (Crysis 2 dışındaki diğer Crysis'lerin senaryosu biraz havada yani fazla güzel değil senaryo olarak) .LOST PLANET 1 oyununuda es geçme,BATMAN ARKHAM ASYLUM'da çok kaliteli,çekici bir oyun
3-Eğer oyunu uzuuuuuuuuuuuuun uzadıya oynacaksan ve biraz ayrıntıları seviyorsan FAR CRY II ,ASSASİNS CREED serisi , GTA 4,TOM RAİDER:UNDERWORLD
4-Fantastik oyunları seviyorsan biraz eski olcak ama LORD OF THE RİNGS :RETURN OF THE RİNGS ,Prınce Of Persia 2 Warrior Within ,Trine (Emin ol bu küçük oyuna bayılacaksın)
5-Atmosfer çok sağlam olsun beni etkilesin diyorsan ve de hayatta kalmam oyunlrını seviyorsan : METRO 2033,CRYOSTASİS
Birazda karşık verelim agam ): Ehh birde kovboy oynu var ki CALL OF JUAREZ valla çook beğendim ben
,Mafia 2 işte GTA 4'ten sonra biraz çerez gelir ama güzeldir ,Enter The Matrix eski bir oyundur ama dövüşme sistemi ve filmi yansıtma sistemi gayet güzel ,Araba yarışı DİRT II ,Uçakla savaşım drsen HAWX , daha fazla bilgi için [email=mavizamanda@hotmail.com]mavizamanda@hotmail.com[/email] :)))) hadi sana kolay gelsin