Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Bayramı diliyoruz.
bayram nedeıyle forumdan ayrılıyorum bayramdan sonraya kadar goruşmek dılegıyle...iyi bayramlar...
Güzellik, birlik, beraberlik dolu, her zaman bir öncekinden daha güzel ve mutlu bir Ramazan Bayramı diliyoruz.
bayram nedeıyle forumdan ayrılıyorum bayramdan sonraya kadar goruşmek dılegıyle...iyi bayramlar...
tüm islâm aleminin bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını yüce ALLAHtan niyaz ederim..
Ramazan Bayramı'nın herkes için hayırlara vesile olmasını dilerim. İYİ BAYRAMLAR
kyliebende tüm forumun ve islam aleminin bayramını kutlar iyi bayramlar dilerim.aynen
herkese iyi bayramlar. akrabaları ziyaret etmeyi ve trafikte dikkatli olmayı unutmayalım.
Herkesin Ramazan bayramını en içten dileklerimle kutluyorum.
tüm chip ailesinin ve islam aleminin ramazan bayramını kutlarım
herkese hayırlı bayramlar
Bugün yüzün gülmekten solsun, miden beş kilo şekerle dolsun, cüzdanını mahalle bücürleri soysun, bayramınız mübarek olsun.
Öncelikle büyüğüyle küçüğüyle Tüm Chip Ailesinin, Türk İslam Aleminin ve Tüm İslam Dünyası'nın bayramı mübarek olsun. Allah kazasız belasız bir bayram nasip etsin.
XxXDaRKoXxXÖncelikle büyüğüyle küçüğüyle Tüm Chip Ailesinin, Türk İslam Aleminin ve Tüm İslam Dünyası'nın bayramı mübarek olsun. Allah kazasız belasız bir bayram nasip etsin.AMİNN, AMİNN,AMİNN ...
Herkesin Ramazan Bayramı Mübarek olsun..
Bu bayram şanslı mıyım ne, yarın hem bayram hem doğum günüm..
amann dogum gunun kutlu olsun sefa abii.mutlu bayramlar.
onlineTRamann dogum gunun kutlu olsun sefa abii.mutlu bayramlar.Saol da, ne abisi yahf daha 16 bitti 17 ye girdik Abi diycek kadar büyümedm hâla anlıycağın Belkı de senle aynı yaşlardayızdır..Sana da mutlu bayramlar onlineTR..
tüm chip ailesinin ramazan bayramını en içten dileklerimle kutlar,sağlık,mutluluk ve başarı dolu günler temenni ederim.
Bende bayram nedeniyle sizerden ayrılacağım...
Bu bayramı bayram olarak kabul eden herkesin bayramını kutlarım
bayramınız kutlu mutlu umutlu olsun!(ramazan bayramınız) :)
İçki ve Sigaranın Serbest Olduğu Mübarek 11 Aylar Başlamıştır.. Minareden Atlarım Bayramınızı Kutlarım.. Bol Alkollü Ve Nikotinli Bayramlar..