mutlu evliliğin sırrrrı

theironman
15-01-2016, 14:21   |  #1  
theironman avatarı
OP Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

böyle sevmiyorlar. yani olduğumuz gibi sevemiyorlar. bizi birazcık değiştirmezlerse sevemiyorlar. bizi sevme nedenlerini neredeyse bizi sevdikleri kadar,hatta çoğu zaman bizden daha fazla seviyorlar. herkes diğerini sevdiği ölçüde, onu sevme nedenini seviyor, hatta çoğu zaman bu nedeni daha da çok seviyor. o zaman pek iyi olmuyor.

cem_batum
15-01-2016, 14:21   |  #2  
cem_batum avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 7
42 mesaj

farklı işler ve çocuk konuşacak konu bulmanızı ve dedikodu yapmanızı sağlayacak. çünkü 2 yıl içerisinde sıçtığı bokun rengini bile öğreneceğinizden ilişkinizde gizem kalmayacak. gizemin bitmesi iyi anlaşamıyorsanız kavga etmeye veya birbirinizden uzaklaşmaya başlamanıza sebep olur. çocuk sürekli birşeylerle oyalanma ihtiyacınızı karşılayacağından, farklı işlerde çalışmak da dedikodu yapacak konu bulacağınızdan evliliğinizi gül gibi yürütmenizi sağlar.

seyfhan
15-01-2016, 15:08   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
0 mesaj

arkadaşlar chip dergisine abone oldum. dergim gelmediği gibi yetkili kimseyle görüşmek mümkün değil. İletişim bölümüne bir telefon koymuşlar 3 kere çalıp kendiliğinden kapanıyor. Email yoluyla sorunumu aktardığım halde ilgilenip iletişime geçen yok. Son çare olarak bu yönteme başvurdum ayrıca hakem heyetine de başvuracağım.

Kapalı Hesap (278902)
16-01-2016, 10:32   |  #4  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 3
13 mesaj

Ne için evlendiğini bilen mutsuz olmaz! Vajina için evlenin ilk gece tüm detayları görünce kızın ismi "gizem" değilse her şey biter.KARI Almak EŞ Almaya benzemez illa bir konuya gerek yok bence herkes "DOĞAL" Olsun gerisi gelir...