Mutlu YILLAR
Mutlu YILLAR
Seninde yeni yılın kutlu olsun viking20.yeni yılın sana ve sevdiklerine sağlık,başarı ve mutluluk getirmesi dileğimle.
Teşekürler seninde Kutlarız.!! Hediyemi İsterim xD
Sağolasın, seninde kutlu olsun
senin ve tüm forum arkadaşlarımın yeni yılını en içten dileklerimle kutlar sevdikleriniz ile beraber geçireceğiniz güzel bir yılbaşı dilerim.yeni yılınız kutlu olsun.
Tüm forum arkadaşlarımın siyah,beyaz renk ,ırk ayrımı yapmadan Tüm Dünya'nın Yeni Yılını Kutlar Mutluluklara Mutluluk Katmasını Dilerim.
tüm arkadaşların yeni yılını kutlar yeni yılın kendilerine şans getirmesini dilerim herşey gönlünüzce olsun...
Yeni yılın hepimiz için sağlık,mutluluk, başarı dolu bir yıl olması dileğiyle... Mutlu yıllar...
herkesin yei yılı kutlu olsun
Yeni Yılın Hepinize Sağlık,,Mutluluk,,Başarı ve Bol Kazanç Getirmesini Diliyorum.
Sevdiklerinizle Beraber Nice Yıllara...
Belki bu yıl çok şeye kızdın...delirdin...kırdın...
Belki kendinden ödün verdin...savaştın...tek kaldın...
Belki aşık oldun...belki sevildin...belki terk edildin...
Belki aldatıldın, belki istenilmedin...kim bilir ...
Belki çok para kaybettin...belki işinden oldun...
Belki "ne yapıyorum ben yaa" cümlesini ard arda kurdun...
Her ne yaptıysan yaptın...bitti...
bu çok güzel bir yıl olsun tamam mı? ...buna sen de gayret et!....
gülmekten yanakların çatlasın..paranı koyacak cüzdan bulama...bankalar "yatırım" hesabın için telefonlarda kalsın...sağlık bedeninden aksın...aşk kalbini patlatsın...başarıların dillerde dolaşsın.....yastığa koyduğun kafanda "huzura" daha fazla yer kalsın....
Yeni Yılınız Kutlu Olsunnnnnn!!!!!!!!!!!!
eweeet arkadaşlar yeni yılınız kutlu olsun...allah pc.nize zeval vermesin...2009 yılında herkese mutluluk sağlıkve esenlikler dilerim...
mesaj yazan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.Dargınlıkları kırgınlıkları geçmişte bırakalım.İstemeden kırdığım arkadaşımdan özür diliyorum.Umarım bu yeni yil barışmamız için vesile olur.
[resim][/resim][/resim]
YENİ YILDA; Hayatı tutabilmek, Sevgiyi kaçırmamak, Keşke dememek için düşlerini ikiyle çarp bu kez... Ve onları gerçekleştirecek zamanı ayır kendine... MUTLU YILLAR!!
Edit: Yanlış ctrl+v yapmışım pardon :D
Yeni yılınızı en içten dileklerimle kutlar başarılı,mutlu yıllar dilerim... Hep CHIP' te olmak dileğiyle...