http://www.muttefik.com online oyun oynamak isteyenlere. güzel bir yer bende üye oldum. tavsiye ederim. hatta kendinizi geliştirdikçe klan falan da kurabiliriz...
Müttefik
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.yaw ogame i verdi eyüp başıma gelmeyen kalamadı ogame yüzünden öss yi boşladım gerçi şimdi tatildeyiz ama başlasammı oynamaya acaba.
beni sardı valla güzel bence.
bişe söliimmi ben bu müttefiki çözemedim sefer mefer bişeler diyo ama anlamadım
o sefer kilit noktalardan biri zaten sefersiz hiçbir şey olmuyor. bişiy yapmak için en az 2 seferin olması lazım. bak her sayfanın üst tarafında oyun rehberi var. o sayfayla ilgili rehberi açıyor. onlara tıklayarak okuyabilirsin. bende başta bişiy anlamıyordum ama zamanla sevdim :)
Para falan mı istiyorlar bu oyuna?[8]
bi de omerta vardı.mafya tarzı bişeyler.bi bakın derim....
yok ya ne parası. sadece üye olup oynıyacan. zaten her geçen gün baya fazlalaşıyor üye sayısı. ama oyunun giriş sayfası değişti. cepteoyna.comla birlikte çalışmaya başlamışlar. onun için ana sayfadaki resme tıklayınca cepte.com açılıyor. orada müttefik bölümüne tıklıcaksınız. her ayın 20sinde oyun sıfırlanıyor. böylece alıp başına gidenler engelleniyor. bence güzel bir olay.
Arkadaşlar ben bu chip forumlarına yeni takılmaya başladım Kardeş derginin forumlarında bie LvL klanı kurduk buraya da yazayım dedim katılırsanız sevinirim
Klan İsmi:LvL
Klan Tam İsmi:Level
Klan şifresi:level100
nerde muttefikte mi kurdunuz?
nasıl bir oyun bu, ogame den bahsediliyordu bir ara, daha mı iyi?
ogame oynamadım onun için karşılaştıramıcam; ama kısaca anlatayım:
en güzel örnekle age of empiresin görüntüsüz olanı diyebilirim. klan kurabiliyorsun,girebiliyorsun,kendini geliştirip savaş yapıyorsun. sayısal çekilişi bile var :) ama oyun 1 ay sürüyor,yani her ayın 20sinde oyun sıfırlanıyor. böylece oyunda alıp başını gitmeler önleniyor(girersen ilk 10u görünce anlarsın). hatta buradan girenler olursa bizde aramızda klan kurarız.
bana da arkadaşım söylemişti. hatta şu an 1500den fazla üyesi var.
iyide 1 elül kadAR KLAPALI YAZIYOR:-(
oyun olduğu için buraya açmıştım konuyu ayriyeten de oraya açmadım recep. evet juneyyar sanırım siteye saldırmışlar oyun iptal edilmiş. yazdığı gibi yeni oyun 1 eylülde.
elvis32teşekkürler tonic, bir ilgilenelim bakalım, hazır tatile çıkmışken :)