arkadaşlar elimizde bir şarkı var ve ben bunun sesini ve müziğini ayırmak istiyorum bunun için program bilen varsa yardımlarınızı bekliyorum
müziği sesten ayırmak
müzikten sesi ayırmak için bir çok program deneyebilirsin ama yüzde yüz ayıramazsın.
bunun için pahalı donanım çözümleri mevcut.
ayıran programlar , belli frekansları filtreleyerek ayırıyor . eğer frekaslar birbirine yakın ise pek bir işe yaramıyor . bazı şarkılarda ayrılabiliyor bazılarında ayrılamıyor , bu yüzdendirki kimimiz ayrılır kimimiz ayrılamaz diyoruz .
sonuç ;sesi ayırmak şarkıcının sesine göre değişir . Stüdyo ortamları ise çok farklı olamalı , oradaki filrelemeler daha verimli olabilir fakat tahminimce orda sesler ayrı kanallardan kaydedilyor böylece şarkıcını sesini veya bir enstruamanın sesini bir düğme ile açıp kapatabiliyorsunuz .
bu kadar yazı niye ; ses ayrılabilir yine de şansını dene , fakat bir programın ayıramadığını başka bi programın ayırması pek muhtemel değil . bu yazdıklarımdan sonra program önermemin pek de bi anlamı yok
yüzdeyüz Ayıran bir program yok.Ama Gold Wave programı bu konuda size yardım eder sanırım.