Arkadaslar 5.1 creative ses sistemım var fakat winamp ya da baska bir muzik oynatıcıda muzıklerımı 5 ındende ses alamıyorum.Dvd ya da dvix filmlerın codeclerı yuklu ise onlardan o performansı alabiliyorum.Sorun yıne codec mı yoksa baska programcıklarmı?????
Muzik dinlerken hepsiyle beraber
Müziklerin mp3 ise stereo yani çift kanal performansı alırsın bunu da aşmanın yolu sanal 5.1 çıkışları vermek bunuda winampın dfx plug-ini ile yapabilirsin
Birde streo olsa bile bütün kolonlara sesi aktarabilen (DFX dısında)Winamp plugini var. Gerçi ses stereo olunca pek bir şey farketmiyo. İstersen www.winamp.com ardesınde ufak bir arama yap ben kullanmıştım zamanında.
erkancMüziklerin mp3 ise stereo yani çift kanal performansı alırsın bunu da aşmanın yolu sanal 5.1 çıkışları vermek bunuda winampın dfx plug-ini ilemedia playerda böyle bişey varmı
var SRS_Circle_True_Surround II diye bir program la yapabilirsin
sağol
programı bulamadım ama link verebilirsen sevinirim
1.bilgisayarın setaplarından stero linkini seçmelisin
anladıgım kadarıyla sen 5.1 kanal çıkışını istemiyorsun yani bütün kolonlardan ses gelmesini istiyorsan .zaten ses kartına ihtiyacın olmaz. bunun için yapman gereken kontrol panelinden spaker ayarlarına gelip stero (2 kanal çıkışı)seçmek olacak birde soket ve jackların dogru yerleştirilmesine dikkat etmelisin
iyi dinletiler
arkadaslar bulamdım ben sorunuma care ama forumu karıstırırken bulduğum baska birsey daha basıma gelen.Creative model hoparlor sistem var ses kumandasında sesın azalıp yukselmesı konusundakı dengesızlık yasamaktayım caresını bilen varmı.