Müzik Listesi Nasıl Yapılır ?

numanxx
25-01-2014, 06:47   |  #1  
numanxx avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

merhaba arkadaşlar ben şu sayfadaki gibi istedigim zaman herhangi bir müzik listesi yapmak istiyorum bunu nasıl yapabileceğim konusunda bilgisi olan varsa benimle paylaşa bilirmi . 

Sayfa : Ebru Gündeş

Bluejays
04-03-2014, 00:29   |  #2  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1
6 mesaj

Umarım İşinizi Görür Hocam 

Müzik Ekleme SCM Music Player

Müzik ekleme nasıl olucak anlatabilir misiniz ?

Daha önce Streampad ile müzik eklemeyi anlattık ama Streampad ile sayfa geçişlerinde müzik kesiliyor ve müzik listesini düzenlemekte sorun yaşıyorduk.

Bunun için şimdi daha kullanışlı olan SCM Music Player ile eklemeyi anlatıyorum.

1) İlk olarak http://scmplayer.net/ adresine gidip müzik çalarımız için bir renk ve model seçiyoruz.

2) Daha sonra Edit Playlist kısmına geçiyoruz ve soldaki satırlara parçaların isimlerini sağdaki satırlara da url adreslerini ekliyoruz. Youtube üzerinden de parça ekleyebiliyoruz örnekte gösterdiğim gibi.

Youtube üzerindeki bir çalma listesini eklemek isterseniz de RSS Podcast, Youtube Playlist seçeneğine tıklayarak çalma listesinin adresini ekleyebilirsiniz.

3) Son olarak Configura Settings ayarlarından otomatik çalma, karışık çalma, ses seviyesi, müzik çalar konumu ve çalam listesinin görünürliğünü ayarlayarak Done butonuna basıyoruz ve

aldığımız kodu kişiselleştirme ayarlarındaki Html Düzenle kısmında </body> kodundan önce ekliyoruz.

Bluejays bu faydalı yanıtı için aşağıdaki 1 kişiden teşekkür aldı... [ Göster ]
Yaheli
04-03-2014, 01:29   |  #3  
Yaheli avatarı
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
18 mesaj

blue teşekkürler.

Bluejays
04-03-2014, 15:55   |  #4  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 1