Selam arkadaşlar şarkıların sadece müziğini almaya yarayan bir program var mı acaba?Bana müziği lazım yada sadece müziklerini veren bir site biliyormusunuz?Teşekkürler.
Müzik Programı
"free youtube to mp3 converter 3.1.5.55" programı var...işini bu görür..
Adobe audition v1.5 kullanmayı deneyebilirsin söylediğini yanlş anlamadıysam tabii yani sen şarkıdan sesi silmek istiyasan işini görür.
Şimdilik teşekkürler arkadaşlar deniycem bu dediklerinizi neticeyi yazarım buraya
Kardesımm free youtube to mp3 converter 3.1.5.55" dediin program youtubeden müzik indiriyor.Ben bunu ıstemedım.Adobe audition programının indirip kurdum ve vokal seslerini kesiyor fakat tam olarak deil.Kesiyor dediğimde yankılı bir oda da müizk çalıyormus gibi oluyor.Ses yine geliyor.Zaten tam olarak kesen program yokmus.Yardımlarınız için teşekkürler.
Ben kullanmıştım Adobe audition v1.5 sesler düzgün çıkıyordu aslında yarları vardı. kullanmak için fakat sesin çıkışını falan düzeltiyordun fakat senin dediğin gibi tam ayırma yapamıyor. Ama yinede işine az da olsa yarar.
karaoke sitelerinden bulabilirsin.....istedigin şarkının sadece müzigini..
http://www.gshome.com/
Müzikten Sesi Ayıran Karaoke Program var...linkini vermek isterdim de sanırım yasak