arkadaşlar cubase müzik programını bulmam konusunda yardımcı olabilir misiniz?
müzik programları
Bu programı bende arıyordum ilginiz için teşekkür ederim. Adresler çalışmıyor. Yardımcı olur musunuz....
http://www.compel.com.tr/
çok güzel ekipmanlar var tavsiye ederim.O İstediğim Yazılımı Bu Sitede bulabilirsin
FORUM KURALLARINA AYKIRI MESAJ GÖNDERİLDİĞİ İÇİN YANIT SİLİNMİŞTİR...
Bu programın onboard ses kartlı bilgisayarlarda çalışmadığını söyledi bir arkadaş.
Bu doğru mudur ?
onu bilemeyacağim arkadaşım. aslında bi denemek lazım. ben digital ses kartı kullandığım için hiç denemedim onboard ses kartı çalıştırıyormu. ama şunu söyleyeyim. ses kartının çalışması için güncelleme yapıyor. aygıt bulunumu filan yapıyor. artık onboard ses kartın bunu desteklermi bilemem...eğer onboard ses kartı olan bilgisayarda deneme imkanım olsaydı senin için denerdim.
daha olmassa dene. arşivlersin programı..lazım olur.
arkadaslar bana mp3 programı verirmsiniz pls adresim gecelerinyolcusu0101@hotmail
yahu arkadaslar sizden bişey istedik allahtan ama kimse cvplamadı lütfen bana güzel bi mp3 programı gösteriniz
kahramanfbyahu arkadaslar sizden bişey istedik allahtan ama kimse cvplamadı lütfen bana güzel bi mp3 programı göMp3 programı derken ne demek istiyorsun??
Oynatsın mı,indirsin mi,bir kısmını kessin mi,başka türe mi çevirsin??
Ayrıca kimsenin sana mail atma zorunluluğu yok..
mp3 çevirici olarak dbPower tavsiye ederim.Kullanımı kolay.MP3'e çevirmek istediğin sesin üzerinde sağ tıkla ister mp3 ister wav istediğin boyutta anında çevir.
bende songbird adında bir müzik programı var harika herkese öneririm...
mp34 indirmek için limewire tek geçerim.