Bundan 1 ay öncesine kadar müziklerimin hepsinde albüm kapak resmi vardı ayrıca videolardada resim vardı. Fakat şuan hepsi yokoldu ne müziklerde ne videolarda resim var. Sanırım advanced system care programı ile alakalı olabilir onla tarama yaptıktan sonra gitti sanırım. yeniden koymaya çalışıyorum fakat olmuyor. bir de müziği dinlerken VLC programında resim gözüküyor tek sorun klasörde simge olarak gözükmemesi.
[YAZILIM] Müziklerimin albüm kapak resimleri gitti
Advanced System Care programı temizleme yapmadan önce bildiğim kadar sistem geri yükleme noktası oluşturur. Sistem geri yüklemeyle tarihi geri alın bakalım. Büyük ihtimalle sorununuz çözülecektir.
yaptığım temizlerin hepsini geri aldım fakat hala durum aynı. videolarda bile resim yok. mp3 lere yeniden kapak ekliyorum ekleniyor ama simge olarak gözükmüyor.
Peki yeni klasör açıp müziklerinizi oraya atmayı denediniz mi ? Klasör ile alakalı olabilir.
Aslında bu kadar kurcalamaya gerek yok bence. Klasörde görünmemesi çok vahim bir olay değil ama bir öneride daha bulunayım;
Olmuyor malesef :S klasör seçenekleri ile alakalı olabilirmi?Klasör ayarlarından özelleştir kısmından da bir takım ayarlar yapılabilir. Ayrıca herhangi bir klasör açtıktan sonra sol üstte Düzenle kısmından Klasör ve Arama Seçenekleri bölümüne girip Görünüm sekmesinden şu ayarların yanlarında tik işareti yoksa tik işareti koyun:
Küçük resimlerde dosya simgesini görüntüle
Önizleme bölmesinden özilmele işleyicilerini gösterBir de koyduğunuz albüm kapak resmi müziklerinizle aynı klasörde bulunsun. Resmin adı da uzun olmasın.