Arkadaşlar şu an bilgisayarımla oyunu bu ayarlarda oynuyorum:
Ve grafik ayarları böyle olmasına rağmen oyun rezalet. Grafikler hiç iyi değil. Oyun gerçekten böyle mi yoksa biz korsan indirdik diye mi böyle ?
Arkadaşlar şu an bilgisayarımla oyunu bu ayarlarda oynuyorum:
Ve grafik ayarları böyle olmasına rağmen oyun rezalet. Grafikler hiç iyi değil. Oyun gerçekten böyle mi yoksa biz korsan indirdik diye mi böyle ?
Evet grafikler kötü ama hikayesi yine güzel olmuş. Hiç böyle bir oyun beklemiyordum grafik açısından. Ayrıca özel mesajına bak
Questias ben hiç bulamadım link atsana özelden :)
fulloyun.com da var ama bütçeniz yetiyosa orjinal alın!!!
Arkadaşlar herkese özel mesajla atıcam ama lütfen fulloyun falan yazmayın. Forumda illegal paylaşım yapmayalım.
Grafik motoru 5 yaşında olsun o kadar :D
COD Modern Warfare den beri aynı grafik motroru kullanılıyor.
biz gene zamundadan indirelim
sıkılmazsan banda gönder linki eyw şimdiden...
Ama oyunun senaryosu yine tam puanlık...
Ben orjinal aldım steamden daha bakmadm yeni yükleniyor oyun.
8500gt ile 1440x900 extrada oynadım kasmadan grafikler kötüudü
arkadaslar grafiklerde sorun yaşıyosanız çözünürlük acısından bunu tabi korsan alan arkadaslara söylüyorum oyunun CONFİG dosyasına girin quality ayarını 4 yapın oyunu tekrar acın farkı göNeden korsan şekilde indirilen dosyalarda hatamı var ? Yoksa crack denmi kaynaklanıyor bu grafik sorunu, açıklarsanız sevinirim...
Neden korsan şekilde indirilen dosyalarda hatamı var ? Yoksa crack denmi kaynaklanıyor bu grafik sorunu, açıklarsanız sevinirim...Var diyebiliriz. Artık korsan olarak indirilen birçok oyunda multiplayer oynayamama sorunu var. Ama oyunu Single Player olarak oynamada genelde sıkıntı olmaz. Bu oyundaki sorun belkide korsana erken sızmasındandır. Belkide de başka bir sebep... Zaten sorunun çözümüde çok basit. Arkadaşımız anlatmış.