MWC 2013: Cep devlerinden dev bombalar!

CHIP Online
11-01-2013, 00:03   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Samsung, Nokia, HTC ve diğerleri... Cep devlerinin çok yakında patlatacağı tüm bombalar içeride!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/mwc ... bombalar_38055.html

Resimlerle: Firefox OS CES 2013'de göründü

Yeni cep telefonlarının akın akın tanıtıldığı Mobil Dünya Kongresi (MWC), 25 Şubat'ta başlayacak. İspanya'nın Barselona kentinde gerçekleştirilen büyük etkinlik, bu senenin ilkbahar ve yaz aylarında piyasaya sürülecek olan cepleri önceden tanımamıza izin verecek.


Geçen seneki MWC'de HTC, One serileriyle gözleri üzerine çekerken LG, Optimus 4X HD'yi tanıtmış, Nokia ise 41MP kameraya sahip 808 PureView'u göstermişti.


Bu sene daha az gösterişli, ancak iki kat daha büyük bir salonda yapılacak etkinlikte sayısız Android'li cihazın tanıtılmasını bekleyebiliriz. İşte bu seneki MWC'de teknolojinin en önemli isimlerinden beklenenler.


LG


LG geçen sene 4.7 inç'lik dört çekirdekli cebi Optimus 4X HD'nin yanında Optimus 3D Max ve Optimus Vu'yu tanıtmıştı. Bu sene ise LG'nin yenilenmiş bir Optimus G ve bunun yanı sıra bir seri uç nokta cep tanıtması bekleniyor.


Sony


CES'de yeni amiral gemisi Xperia Z'yi tanıtan Sony'nin MWC'de büyük bir sürpriz yapması beklenmiyor. Geçen seneki planını takip ettiğini düşündüğümüz Sony, MWC'de daha alt modellerini tanıtabilir.


Tüm Konu: MWC 2013: Cep devlerinden dev bombalar!

Resimlerle: Firefox OS CES 2013'de göründü

Kaynak: www.chip.com.tr