My bloody valentine

Der Rote BaroN
11-07-2009, 20:06   |  #1  
Der Rote BaroN avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,531 mesaj

2009 yapımı ve sükse yapmış ama zannımca pek de başarılı olamamış bilindik bir Akerikan korku filmi. Filmin sonu, başından belli oluyor ve heyecanlanmak için pek şansınız da olmuyor.

Konusu: On yıl önce yaşanan bir trajedi Harmony (Uyum) kasabasını sonsuza dekdeğiştirmiştir. Deneyimsiz kömür madeni işçisi Tom Hanniger’ıntünellerde neden olduğu kaza beş adamın sıkışıp kalmasına ve sağkurtulan tek kişi olan Harry Warden’ın da komaya girmesine nedenolmuştur. Bunun tam bir yıl sonrasında, Sevgililer Günü’nde, HarryWarden uyanmış ve kazmayla 22 kişiyi hunharca katlettikten sonrakendisi de öldürülmüştür.

Tom Hanniger, on yıl sonra, Sevgililer Günü’nde kasabaya döndüğündesebep olduğu ölümler hâlâ yakasını bırakmamıştır. Geçmişiyle barışmayaçalışan adam, eski kız arkadaşı Sarah için bitmemiş duygularıyla daboğuşmaktadır. Oysa Sarah Tom’un en iyi arkadaşı olan şerif Axel’laevlenmiştir. Ama bu gece, yıllar süren huzurdan sonra, Harmony'ninkaranlık geçmişinden bir şey geri döner. Başında madenci kaskı, elindekazma olan, durdurulamaz bir katil etrafta kol gezmektedir. Katilinayak sesleri yaklaştıkça, Tom, Sarah ve Axel dehşetle fark ederler kikatil onları öldürmeye gelen Harry Warden olabilir.

meYra_Su
11-07-2009, 20:21   |  #2  
Yıllanmış Üye
137 mesaj

Bu filmin orjinali gerilimi elinden bırakmayan bir yapımdı daha yeni versiyonu izlemedim ama umarım dediğin gibi çıkmaz.
Şimdilik fragmanlarından iyi bir film izlenimi uyandırdı bende.

GRC8213
16-07-2009, 17:24   |  #3  
Yıllanmış Üye
762 mesaj

Bu tarz filimleri korku olarak sınıflandırıyorlar bazen ne korkusu ne gerilimi resmen katliam ben bu tarz filimleri izleyenleri hiç anlamıyorum.