My Office 2011 - Sanal Şirket Kurma

vizioft
30-05-2011, 21:49   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Sayın Chip Forum Kullanıcıları,

Bu konuyu açma sebebim yeni yaptığım Sanal Şirket programını tanıtmaktır, 
ama daha program'ın fiyat'ı belli olmadığından link koymuyorum.
Sizce böyle bir program bedava olmalımıdır . Bu arada Forum kullanıcılarına gösterecekleri ilgiden dolayı teşekkür

Programın Dili ingilizce diye çok eleştiren oluyor genelde ama, banada hak verin Yunanistanda yaşıyorum ve yaptığım programlar'dan herkezin faydalanmasını istiyorum. Ama İngilizce bilmeyen arkadaşlara Türkçe versiyon'unu geliştirmeyi düşünüyorum. 

----------My Office 2011------------------

Uygulamanın adı 'My Office 2011'. Bu program ile kendi sanal şirketimizi kurabiliyoruz yani; Evimizden
diğer çalışanlara ulaşabiliyoruz. Program aynı bir işletim sistemi mantığında çalışıyor. Açılışta şirket sahibinin ismi , Mail adresi ve özel parola istiyor. Program'ın içinde 4 den fazla veritabanı var bunlar
yeni çalışan eklemek ürün bilgileri ve benzeri bilgileri kaydediyor. Kullanıcı kendine özel arayüz tasarlayabiliyor. Kullanışlı bir Masaüstü var.Ve daha bir çok özellik. Güvenlik konusuna gelince programın kırılıpta kullanıcıya ait bilgilere erişmek neredeyse imkansız, Çünkü programın çalışması için heran internete bağlı olması gerekmiyor bizim istediğimiz zamanlarda interneti kullanıp diğer kullanıcılara erişiyor(Bu kullanıcılar herangi bir My Office kullanıcıları değil Administrator ün önceden kayıt ettiği kullanıcılar'dır yani çalışanlar).Ayrıca kullanıcı istediği mail adresini kullanarak diğer kullanıcılardan gelen mailleri kendi Gelen Kutusuna yönlendiriyor.
Böyle bir program hakkında ne düşünüyorsunuz ?. Sizin Düşünceleriniz benim için çok değerli.(My Office 2011 için geliştirilmiş uygulamar ile programın verimliliği daha'da artıyor(Program yükleniyor my office uyumlu .exe çalıştırıyor))
Sabahları kalkıp işe gitmek istemeyenler veya küçük kendi çapımda bir ofis kurmak istiyorum diyenler için geliştirilmiş bir program...
(ben daha 16 yaşındayım ve programlama ile ilgileniyorum ve benim gibi bu işe meraklı daha birkaç arkadaş ile nu programı kullanıyoruz.Tam bize göre ) bu arada programı yazan benim...
İnternette bir araştırma yaptım buna benzeyen daha önceden geliştirilmiş bir program yok ; Yani türün'ün ilk örneği diyebiliriz.

Bu konuya 'a yorum yazmak için zaman ayırdığınız, için teşekkürler.

Ekran Görüntüleri :
Giriş Ekranı:

Web ve Dosya Tarayıcısı:

Başlat Menüsü:

Kullanıcı Arayüz Tasarım:

kapanış Ekranı:

Saygılarımla,
Sinan