Geçen yıllarda ismi "Bilgisayar Bölümü" olaran adlandırılan bu bölüm şimdi "Bilişim Teknolojileri" olarak adlandırılıyor.
Nedir bu bilişim teknolojileri sadece bilgisayar mı?
Hayır. Bilişim teknolojisi, bilginin toplanmasında, işlenmesinde, depolanmasında, ağlar aracılığıyla bir yerden bir yere iletilip kullanıcıların hizmetine sunulmasında kullanılan iletişim ve bilgisayarlar dâhil bütün teknolojileri kapsayan teknolojilerdir.*
Bilişim teknolojilerini sadece bilgisayarlarla sınırlamak mümkün değildir. Çok daha geniş bir yelpazeyi kapsayan başlıca bilişim teknolojilerim şöyle sıralayabiliriz:
• Firma ve bürolarda kullanılan bilgi işlem ve hesap makineleri
• İzole edilmiş metal ve kablo mamulleri
• Elektronik supap ve tüp mamuller ile diğer elektronik parçalar... Ve daha fazlası. Teknoloji asla duraklamaz. Sürekli bir üst sürümü çıkar, geliştirilir. Teknolojiyi takip etmek gerekir. Önümüzde yeni bir çağ var...
Peki gurubumuzda neler yapacağız?
- Gurubumuzda güncel teknolojiyi takip ederek birbirimize haberdar edeceğiz.
- Gurup içerisinde her türlü yardımlaşma olacak.
- Eğer yeterli üye sayısına ulaşılırsa web sitesi hazırlamayı planlıyorum.
- Gurubumuzu güzelleştirmek ve gurubumuza teknoloji ile ilgilenen arkadaşlarımızı gurubumuza davet edeceğiz. Ama ısrar olmayacak.
- Gurubumuzda msn aracılığı ile toplantılar yapılacak ve haftanın konusu üzerinde tartışacağız. (Haftada 1 Sadece online olanlar arasında. Saati belirlenecek.)
- Gurubumuzu geliştirmek için herkezin fikirleri alınacak.
İyi günler diler, gurubumuzda sizleride görmekden mutluluk duyarım
Arkadaşlar desteklerinizi bekliyorum. Eksenim'e benim için kayıt olup gurubuma katılmak isteyenler için üstte gurubumun linkini veriyorum. Şimdiden herşey için teşekkürler!