aldığım bir bilgiye göre saat 19:30 civarlarında www.mynet.com hacklenmiş. mynet kullanıcıları için üzücü bir durum
Mynet Hacklenmiş
Evet. Mynet 19:32 sıralarında CyberWarrior tarafından hacklenmiştir.
nolacak şinci ?? benim orda önemli maillerim vardı ya
eklediğiniz resim yanlıştır doğrusu budur
evet şuan düzeltmişler. ben girdiğimde şaşırmıştım hackli halini görünce.
elvis32şu an bir sorun yok, ben girebiliyorum.Evet çünkü hacklenmesinden sonra 3 saat geçmiş..
Yalnız türk hack grubu türk sitesi hacklemiş..
CU_GS7haberim yoktu, şu an giriliyor dedim o kadar.elvis32şu an bir sorun yok, ben girebiliyorum.Evet çünkü hacklenmesinden sonra 3 saat geçmiş..
elvis32CU_GS7Tamam dedin..haberim yoktu, şu an giriliyor dedim o kadar.elvis32şu an bir sorun yok, ben girebiliyorum.Evet çünkü hacklenmesinden sonra 3 saat geçmiş..
Ben de hacklenmeden üstüne 3 saat gemiş diyip Türk hack grubunun yapması hakkında görüş belirttim..
Bu arada bir duyum aldım..
Mynet'i hackleyenler Türk değilmiş..
Her ne kadar resimde Turkish hackers diye yazsa da bunlar devlet sitesini de hacklemişler..
Yapanın Kürt bir terörist grubu olduğu söyleniyor ve propaganda yapıp "bakın Türkler Türk sitesi hackliyor.." demek istiyorlarmış..
CU_GS7Bu arada bir duyum aldım..eğer öyleyse işin rengi değişir, umarım ki değildir.
Her ne kadar resimde Turkish hackers diye yazsa da bunlar devlet sitesini de hacklemişler..
Yapanın Kürt bir terörist grubu olduğu söyleniyor ve propaganda yapıp "bakın Türkler Türk sitesi hackliyor.." demek istiyorlarmış..
elvis322 türlü de kötü yav..CU_GS7Bu arada bir duyum aldım..eğer öyleyse işin rengi değişir, umarım ki değildir.
Türk'e Türk yaptıysa da kötü..
Türk'ü Türk'e düşman etmek isteyen olması ayrı kötü..
CU_GS7elvis32Orası öyle, ama bilmiyorum, son söylediklerinin doğruluğundan emin değilim, ancak öyle bir şey varsa daha bir dikkatle üzerinde durmak lazım.2 türlü de kötü yav..CU_GS7Bu arada bir duyum aldım..eğer öyleyse işin rengi değişir, umarım ki değildir.
Türk'e Türk yaptıysa da kötü..
Türk'ü Türk'e düşman etmek isteyen olması ayrı kötü..
Arkadaşlar siz şuan girebiliyormusunuz?
Ben hala giremiyorum?
webcamArkadaşlar siz şuan girebiliyormusunuz?şu an bir problem yok, giriliyor.
Ben hala giremiyorum?
arkadaşlar sorun telekom'un DNS lerini ele geçirmişler...
tabii buda bir iddaa ....
saygılar...
Siteyi Hackliyenler TÜRK dür arkadaşlar emın bir bilgi ile sizleri bunları söylüyorum.Hatta önceki mesajım da sitenin adını bile vermiştim dikkatli okumamışsınız her halde.. "CyberWarrior "
MeaSiteyi Hackliyenler TÜRK dür arkadaşlar emın bir bilgi ile sizleri bunları söylüyorum.Hatta önceki mesajım da sitenin adını bile vermiştim dikkatli okumamışsınız her halde.. "CyberWarrior "ayrntılı bilgim yok bu konuda, zaten site hacklendi yazısını okuduğumda ilk işim siteye girmek oldu, ama sorun giderilmişti.
acaba CHIP in haber pesinde kosan ekibi bu konuda kesin bir bilgi edinip yayinlayabilirler mi?
tmm arkadaşlar sölüyom açıklıyom ben yaptım :=)
Bunun bizim için değil de MYNET için bir önemi var bence.Kim yaptıysa yapmış ama eğer bu açık hala kapatılmadıysa vay onların haline.Düşünsenize kaç milyon üyeniz var ve hala kapatılmayan bir sürü açık sizi bekliyor.Bugün anasayfanda değişiklik yapmayı beceren ya yarın veritabanında değişikliklere de giderse ? Ne diyelim, sağlık olsun, daha iyisi yapılsın da sorun halolsun.
Hoşçakalın.
MeaSiteyi Hackliyenler TÜRK dür arkadaşlar emın bir bilgi ile sizleri bunları söylüyorum.Hatta önceki mesajım da sitenin adını bile vermiştim dikkatli okumamışsınız her halde.. "CyberWarrior "Konu üzerinden bayağı geçmiş ama yazmadan edemeyeceğim...O iş yapanlar "cyberwarrior" falan değildir..
Onlar yabancı sitelerle ve pkk siteleriyle uğraşır, aynı zamanda Türk adult siteleriyle..Bilmeden yorum yapmayalım.. Hee sitede o isim yer alıyorsa bile, bu iş karalamanın önce gidenidir.
Ve myneti hackleyen grupta aynı zamanda adını unuttuğum bir devlet sitesinide hacklemiştir !
Son Düzenleme: samet1986 ~ 30 Nisan 2007 13:59
Selamlar ben myneti hackleyenlerden DeviLAtVocates Googlede arama yaparken bu siteyi gördüm ve inanın üzüldüm çünkü bizim Türk olmadığımızı söylüyorsunuz.. Arkadaşlar işte zone kaydı ve ben msn lerimi veriyorum sizlere Ben Türküm Ne Mutlu Türküm Diyene...!!
By DeviLAtVocates http://www.zone-h.org/index2.php?option=com_mirrorwrp&id=6154179
DeviLAtVocates@Hotmail.com
DeviLAtVocates@Msn.Com
DeviLAtVocates@Gmail.Com
Taklitlerimden sakının Vatanınızın Hackedi Sizlere Selamlarını sunar
Yiğitsen iskorpit-x le yarışda görelim boyunun ölçüsünü tabiki bu işin şakası ama bizim ülkemiz için youtube da video yayınlandı bari o videoyu silsydiniz daha iyi olurdu yoksa kıçı kırık myneti hackelesen ne olacak hacklemesen ne olacak