mrb arkadaşlar, chromedan face'e giriyorum mesela sonra sayfayı kapatıp diğer sekmeden mynete girerken facebookla bağlan paneli çıkıyor ve altındada facedeki arkadaşlarım var,onlar bağlandı sende bağlan diyo aklıca ama bu şimdi yasak değilmi ben mynete face'yle hiç bağlanmamışım sen benim face girip arkadaşlarımı hangi hakla tespit ediyosun, benim özel hayatımla bana nasıl reklam yapabiliyosun ?
mynetin yaptığı yasak değilmi?
face ten mynet video izlemişsinizdir ve izlemeden önceki onay ekranınıda okumadan geçmişsinizdir.
oldu canım kıçı kırık 2 tane video izlicez diye bide taahhüt sözleşme filan yapsaydık mynetten başka sitede haber okumicam video izlemicem aksi taktirde tüm sosyal medya profillerimin şifrelerini kendi rızamla mynet a.ş.ye vericem diye .)
Facebook ayarlarınıza girin. Uygulamalar ayarlarını göreceksiniz. Oradan Mynet'i kaldırın.
Çanak dediğiniz şey Facebook uygulaması ise (sanırım öyle) siz izin verdiğiniz için HER ŞEYİNİZİ görür. Sitesine girince de üstte sizi tanıması normal.
mynet yok mynet çanaktada oluyomu ?http://www.hizliresim.com/
(resim yüklenmiyo chip'e )
resminizi buradan upload edip forumda paylaş link ini kopyala yapıştır dedinmi olur :)
kızacak birtek bunu mu buldun ? Google belkide akşam ne yediğini biliyor
zaten facebook.com a girdiğin zaman 2 aylık arama geçmişini alıyor
Facebook'da bir uygulamayı kullanmak isteyince yada mynet video, Akıllı TV video tarzı bir yerden video izlemek isteyince, uygulamadan uygulamaya değişmekle birlikte "İZİN İSTEĞİ" başlığı altında, Temel bilgilerime erişme, profil resmime, ağlarıma, arkadaş listeme erişme, benim adıma paylaşımlarda bulunma vb. başlıklarla ilgili sizden izin istenir. Genelde yapılan hata bunları okumadan direkt "İZİN VER" seçeneğine tıklayarak devam etmektir. Sizde bu hatayı yapmışsınızdır.
Açar mısın bunu biraz?
hemen açıyım:
eğer şu anda facebook'a girerseniz hiç giriş yapmadan sadece www.facebook.com tıklamanız yeter facebook sizin yaklaşık 3 aydır nerelere girdiğinizi internette neler yaptığınızı alıyormuş. (Kaynak Chiponline)
google zaten arama sitesi kimin ne zaman ne aradığı hepsi belli eğer siz akşam yemeği için burgerking'in anasayfasına gittiniz ve aramayı da google dan yaptınız google da artık kayıtlı bu aramanızSon Düzenleme: tBox ~ 15 Mayıs 2012 22:01
Eğer orayı okuduysan daha riskli şeyler de var.
Mynet o uygulama ile adını, cinsiyetini, profil resmini, ağlarını, kullanıcı kodunu, arkadaşlarını, temel bilgilerini, e-posta adresini, doğum gününü görebilecek.
Senin adını paylaşımlar yapabilecek.